- 31 Ağustos 2021
- 70.044
- 50.127
- 3.843
Neden? Galatasaray lisesinden cikma insanlarin yuzde yuzu dememde yuzde 90i cok iyi seviye konusuyordur.düşününce Dursun Özbek'in anadili gibi fransızca konuşabilmesi garip geliyor hala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden? Galatasaray lisesinden cikma insanlarin yuzde yuzu dememde yuzde 90i cok iyi seviye konusuyordur.düşününce Dursun Özbek'in anadili gibi fransızca konuşabilmesi garip geliyor hala
Sol stoper: Lucumi / SenesiÖnce şu elden çıkacakları bi çıkaralım. İcardi'nin gittiğini varsayıyorum kaan ayhan, ilkay, sara, günay, nelsson ile derhal yollar ayrılmalı. Sol stoper, merkez orta saha, sol kanat, 10 numara, gezici forvet alınacağını umit ediyorum. Umarım yaparız şunu artık.
Ulke elden gidiyor, transfer takibine biraz ara verdik. Onceligimiz vatan.Elden ayaktan düşmüş nobet iyce
Neden? Galatasaray lisesinden cikma insanlarin yuzde yuzu dememde yuzde 90i cok iyi seviye konusuyordur.

Adam bosuna mi frankafon insan secildi yavYau tabii ki öyle, zaten çevrem liseli dolu mesele Dursun başgan işte, kendisini hiç öyle düşünemiyorum![]()
Zbam zbam
Ben biraz acele buluyorum yalan yok (10+4 geldigi icin). Ana takviye islerine gore daha net ve kafa rahat yapilabilirdi sankiLemina kaliyor ho
dogru karar
Camavinga gelirse foruma gtümü salarım