Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun başkanım yine açık ve net konuşmuş

10 yabancı değişmezse transferi kapattık, boşa ümit vermiyor

Bizimkiler 10+4 değişecek diye Ağustos'a kadar bekler sonra transfer yapmaya çalışırlar.
Adamlar ciklama bile yapti 10+4 diye. Hala medet umarak is yapilmaz.

Kulupler birligi mi baska kuluplerle toplanti mi her neyse aninda karsi talep olusturman lazim.

Kendi haline birakirsan "gecmis ola" derler adama.

1779391292814.webp

abi valla kıytırık twitter hesabımız yok diye dediğimiz ciddiye alınmıyor

yau takımın bu sene çok para harcamayacağını, olursa bonservissiz ve opsiyonlu kiralık oyuncu getireceğini, maks 40-50 milyon euro bonservis harcayacağını falan yazdım

yok duyum aldım falan değil, o kadar bariz ki bu durum; daha devre arasında hayvanlar gibi gerekliyken 30 milyon verip Gueye vs almadılar ve şampiyonluğu da şampiyonlar liginde bir tura çıkmayı da riske attılar

icardi teklifi de icardi sevgisi vs faso fiso, bugün gidip bertuğ veya bi yedek santrafor için 10-15 bonservis + maaş verecek, onun yerine 3-4 milyona icardi'yi yedek santrafor yaparsam mis gibi işte düşüncesinden

Bernardo olmazsa Brant gelir sonra dünya kupası bitene kadar transfer olmaz.

Brant da gelmezse tüm transferler dünya kupası sonrasına kalır gibi.

Ayrıca oyuncu satmadan da bonservisli transfer yapılmaz -bence- bu sene.

bunlar simdi sınır düştü diye osimhen’i barça’ya satmaya calısır

abi valla kıytırık twitter hesabımız yok diye dediğimiz ciddiye alınmıyor

yau takımın bu sene çok para harcamayacağını, olursa bonservissiz ve opsiyonlu kiralık oyuncu getireceğini, maks 40-50 milyon euro bonservis harcayacağını falan yazdım

yok duyum aldım falan değil, o kadar bariz ki bu durum; daha devre arasında hayvanlar gibi gerekliyken 30 milyon verip Gueye vs almadılar ve şampiyonluğu da şampiyonlar liginde bir tura çıkmayı da riske attılar

icardi teklifi de icardi sevgisi vs faso fiso, bugün gidip bertuğ veya bi yedek santrafor için 10-15 bonservis + maaş verecek, onun yerine 3-4 milyona icardi'yi yedek santrafor yaparsam mis gibi işte düşüncesinden
Yok sana katılmıyorum satışlara göre 120-140'a yakın para harcayacağız. Kiralıktan gelip gidecekler hariç Sara, Sallai gidecekler. Bir tane pahalı bir orta saha, 1 tane 10 no yine iyi paraya, u23 stoper-kanat- ön libero bunlar yabancı transferleri olacak. 3 tane de yerli transferi bekliyorum.

Brandt vasat herifin teki. Niye ilgileniyoruz anlamiyorum. Dortmund böyle vasat, winnerligi olmayan herifleri topluyor ve baya iyi maas veriyor diye bir bok olmuyordu onlardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt