Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen öyle yenilik iyidir elbet dağılacak kadro takım dağılmadan yapılması daha hayırlı olurEger baskan ve Okan hoca da mevcut kadro’ya güvenerek lige baslayalim diye bir düsünce varsa kötü sonuclar aliriz
Doymus oyunculari ikna etmek zordur bunu üst üstte sampiyon olan takimlar defalarca yasadilar
Torreira devre arasinda bile ayrilmak istedi,tatil den döndükten sonra ilk maci fb super kupaydi ve bizdeki en kötü maciydi
Sanchez,icardi ve torreira’nin yerlerine daha taze ve hedefi olan oyuncular getirmek bizim icin daha hayirli olur
Torreira’nin bize kattiklari ortada cok iyi isler yapti ama artik sona geldi diye düsünüyorum
kaliteli mizaha her zaman haha atarım"ee haluk baba pizzalari goturdun haber vermiyorsun... Valla benim duyduguma gore Dursun Abi fidiffidifididfiidd, kisik ateste buyuk isimler kenarda fidfidifidid...secimde bahcede pilav yer miyiz, dursun abi pilavi"
Ekli dosyayı görüntüle 323772
SA. Gavi geldi mi?
Yav 23 yaşında Real'den buraya gelen adamın nasıl bi kafası olduğu aşikar değil mi
Camavinga gerçekten aşırı korkutuyor beni, buraya asla kendini vermeye top oynamaya geleceğini sanmıyorum
Zaten net 7.5 maaşı var, 40-50 bonservis veririz maaş olarak da minimum 10-12 sıkarız, bu herif de burada yan gelir yatar.
Ne yav ı yav
BAnada mantıklı gelmiyor
Aziz jesusu getirecekmiş galiba