Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger baskan ve Okan hoca da mevcut kadro’ya güvenerek lige baslayalim diye bir düsünce varsa kötü sonuclar aliriz

Doymus oyunculari ikna etmek zordur bunu üst üstte sampiyon olan takimlar defalarca yasadilar

Torreira devre arasinda bile ayrilmak istedi,tatil den döndükten sonra ilk maci fb super kupaydi ve bizdeki en kötü maciydi

Sanchez,icardi ve torreira’nin yerlerine daha taze ve hedefi olan oyuncular getirmek bizim icin daha hayirli olur

Torreira’nin bize kattiklari ortada cok iyi isler yapti ama artik sona geldi diye düsünüyorum

2015teki gibi bi durumumuz yok para da var imkan da var

Melonun ve tellesin gitmesi o donem yanlıştı

Ama şimdi yerine koyabilirsin alacaklarının saranin torreiranin

Bu kadar korkuya gerek yok

Eger baskan ve Okan hoca da mevcut kadro’ya güvenerek lige baslayalim diye bir düsünce varsa kötü sonuclar aliriz

Doymus oyunculari ikna etmek zordur bunu üst üstte sampiyon olan takimlar defalarca yasadilar

Torreira devre arasinda bile ayrilmak istedi,tatil den döndükten sonra ilk maci fb super kupaydi ve bizdeki en kötü maciydi

Sanchez,icardi ve torreira’nin yerlerine daha taze ve hedefi olan oyuncular getirmek bizim icin daha hayirli olur

Torreira’nin bize kattiklari ortada cok iyi isler yapti ama artik sona geldi diye düsünüyorum
aynen öyle yenilik iyidir elbet dağılacak kadro takım dağılmadan yapılması daha hayırlı olur

"ee haluk baba pizzalari goturdun haber vermiyorsun... Valla benim duyduguma gore Dursun Abi fidiffidifididfiidd, kisik ateste buyuk isimler kenarda fidfidifidid...secimde bahcede pilav yer miyiz, dursun abi pilavi"

1000054831.webp

Kolpalar amazon yagmurlari gibi gelecek yakinda...

Bertuğ yıldırım için 15 milyon eurolar+bonuslar falan konuşuluyor şakaysa hiç komik değil yapmayın, o paralara deniz gül zorlanır

Hayırlı cumalar

Yav 23 yaşında Real'den buraya gelen adamın nasıl bi kafası olduğu aşikar değil mi

Camavinga gerçekten aşırı korkutuyor beni, buraya asla kendini vermeye top oynamaya geleceğini sanmıyorum

Zaten net 7.5 maaşı var, 40-50 bonservis veririz maaş olarak da minimum 10-12 sıkarız, bu herif de burada yan gelir yatar.

Yav 23 yaşında Real'den buraya gelen adamın nasıl bi kafası olduğu aşikar değil mi

Camavinga gerçekten aşırı korkutuyor beni, buraya asla kendini vermeye top oynamaya geleceğini sanmıyorum

Zaten net 7.5 maaşı var, 40-50 bonservis veririz maaş olarak da minimum 10-12 sıkarız, bu herif de burada yan gelir yatar.

BAnada mantıklı gelmiyor

BAnada mantıklı gelmiyor

Buraya gelecek bu tarz "yıldız" ismin genellikle gittiği büyük kulüpte ya tam bekleneni verememiş, ya da iş yapmış ama düşüşe geçmiş ve kendisini tekrar kanıtlamak isteyen 25-28 yaş aralığı topçulardan oluşması lazım genelde hep iş yapıyor bizde. Sanchez-Torreira-Lang-İcardi vs.

23 yaşında bugün Real'den ayrılmak istediğini belirtse PL'de City vs herkes bu adamı ister, 7 milyon net maaşını veremeyiz derler amacı gerçekten üst seviyede top oynamaya devam etmek ise tamam 7 değil 4 verin geleyim der.

Sırf para için gelen topçu, maks 1 sezon oynar sonra sözde sakatlıklarıyla arada sırada maçlarda izleriz ve elden çıkarmak için uğraşırız.

Bu arada bir şey söyleyeceğim, muhtemelen hükümet bu yaz biz dahil Fener Beşiktaş vs kulüplere transferlerde, nakit akışında, taksitlendirmede, bankadan çekilecek kredilerde vs çok fazla destek sağlayacaktır.

Futbol bu ülkenin her zaman tüm gündemi değiştirmek için 1 numaralı oyuncağı.

Acayip transferler havada uçuşursa hiç şaşırmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt