- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Juve mucize olmazsa Cl'ye kalamayacak, Roma'nın da ffp işi var adam satmaları lazım oradan Kone'de olur binaenaleyh ikisi de olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40a da evet demezler bu arada.40 falan birine gömeceksek Thuram olmalı bu. Umarım oluru vardır umarım çingene pazarlığı yapmazlar bizimkiler
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Aynen öyle 0 duygusallık. Biz sürekli ikon yaratmaya çalışıyoruz. Zamanı geldi mi yapacaksın güzelce vedanı işte.bu ingilizler topçuların öyle bir posasını çıkarıp doğru yerde ayrılıyorlar ki çok acayip geçen sezon ligde 30 gol atan adam bu sezon 7 golü zor attı direkt yol verdiler çünkü bu kadar sağlam bir düşüşten sonra artık bir halt olmayacağını biliyorlar
35 40 arası diyorlar40a da evet demezler bu arada.
ThuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamThuramla ilgilenmekle Thuram alınmıyor, gaza gelmeyin yine hemen.
Evet öyle bir durumda var doğru dostum ama ben maksimum bu rakamı görürüz diye düşünüyorum bu sene transferde. Biz geliri arttırdık diyoruzda çok uçtu piyasa yav40a da evet demezler bu arada.
Asiri sasiririm. Kim istese 50 cekerler hatta bence en basta.35 40 arası diyorlar
Thuram iyi oyuncu da öyle herkesin 40 mi hemen geliyoruz diyecegi biri değil bence fiziğiyle oynayan bir herif neticede elit takımların bayıldıgı bir herif değil. Eski juvede oynamayazdı meselaAsiri sasiririm. Kim istese 50 cekerler hatta bence en basta.
Ama burda babasi Thurami ikna etmen lazim. Onu halledersen minnacik bir ihtimal. Kadrosunda yer verebilecek herkes ister thurami yav avrupada.
City'i rakibimiz olarak gördüğümüz için alttan alırız bu transferi Manu kim yaaaa çekeriz. Ali Naci Küçük.