O degilde bu hafta trabzonun yenileceğini ruyamda görmüştüm.sonra fbnin kaybedeceğini gördüm.ama bizle ilgili bisey gormedim

gormeye gerek yok ki. ruhsuzlar her hafta yeniliyor.O degilde bu hafta trabzonun yenileceğini ruyamda görmüştüm.sonra fbnin kaybedeceğini gördüm.ama bizle ilgili bisey gormedim![]()
Bana ayan oluyo genelde takimin durumu.Son zamanlar pek ic acici şeyler gormedim.Sadece en son solbakkeni gordum,iyi oynuyodu.Ne oyuncu almisiz dedimgormeye gerek yok ki. ruhsuzlar her hafta yeniliyor.
Gecen de cevaplamistim, yazdan kalan para vardi bir de 17 milyon daha kazandik. Bir ihtimal satmaya gerek yok ama bence Luyindama kiralanir veya satilir, Cagne Mustafa ikilisinden birisi de gider. Bu takima kanat %100 şart cunku birak hizli hucumu, normal hucum bile yapamiyoruz. Lazio macinda, bugun 10 metre top suremedik.gedson için kasada paramız vardır diye tahmin ediyorum çünkü yaz döneminde de son ana kadar bekledik
ama başka hamle yapacaksak oyuncu satmamız gerekebilir.
Yaw bosuna Fatih Terim SD olsun filan demiyoruz. Ciksin haftada 2 gun kim var kim yok kalaylasın. Gerisini taraftarlar halleder.Artık hakem doğranmalarına karşı hissizleştik resmen. Kimse tepki göstermiyor isyan etmiyor. Hoca biraz reaksiyon veriyor çat 6 maç 8 maç ceza. Onun haricinde sert çıkan kimse yok
Yolla rengimLikelayanlara özelden duyum verecektim ama keyifmi bıraktı koduklarım
bugünkü macta bariz hakem hatasi varmiydi gercekten sizce? Objektif bakincs bence iki pozisyon da kesinlikle penalti degildi
bugünkü macta bariz hakem hatasi varmiydi gercekten sizce? Objektif bakincs bence iki pozisyon da kesinlikle penalti degildi
olm o pp ne yaw aklsjdalksdajsdklasjd gece gece haykırdımDiagnenin pozisyonu kesin penalti tartismaya gerek yok. Bir oneri vereyim, bu tür pozisyonlarda sadece rakip oyuncuya bak, topa hic bakma. Rakibin topla oynama niyeti yok.
Burak elmas olmasaydı o çikolata markasından haberiniz olmayacaktı bilin istedim. Bu arada burak elmas senin yapacağın işi...olm o pp ne yaw aklsjdalksdajsdklasjd gece gece haykırdım