GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 103

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,6K
Sayfa
103/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O degilde bu hafta trabzonun yenileceğini ruyamda görmüştüm.sonra fbnin kaybedeceğini gördüm.ama bizle ilgili bisey gormedim🧙‍♂️

Sokayım yapacağınız transfere, her şeyi transferle mi çözeceksin lan başkan bozuntusu yeter ulan bizim de sabrımız bir yere kadar bunlara gereken cevabı vermeyeceksen durma o koltukta 1 değil 2 değil 3 değil her maç hakem mi konuşulur her maç göz göre göre hakkın mı gasp edilir yav. Deli oldum uyku girmiyor gözüme ulan bu orul orul süzme katıksız saf o.çocuklarına bu hangi delikten fırlamış namussuz kitapsız vicdansız merhametsiz o.çocuklarına bu keline sokup sokup çıkardığımın betonusuna onun yanındaki maşalarına, ülkenin en büyük sivil toplum kuruluşu en büyük en güçlü camiasında sesini çıkarabilecek haddini verecek bir tane insan bile yok mu hayret ediyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Isyan once sahada baslamali,bu böyle gitmez.Kalede ya da forvette kimin oldugu muhim değil.Şurda marta kadar sadece lig var.En azindan devre arasina kadar canla basla savasmak gerekiyor mac icinde her dakika,her saniye.Bizden calinan her puan icin karakter koymak farz oldu.O toplari seve seve rakip kaleye sokmanin da vakti geldi.

Gece gece gene aklima geldi bizim futbolculzr penalti pozisyonlarinda neden itiraz etmiyorlar.Oyunu 1veya 2 dakika durdurmaya calissalar mecbur vardan izleyecekler ama bizimkilerin umrunda degil.

gedson için kasada paramız vardır diye tahmin ediyorum çünkü yaz döneminde de son ana kadar bekledik

ama başka hamle yapacaksak oyuncu satmamız gerekebilir.
Gecen de cevaplamistim, yazdan kalan para vardi bir de 17 milyon daha kazandik. Bir ihtimal satmaya gerek yok ama bence Luyindama kiralanir veya satilir, Cagne Mustafa ikilisinden birisi de gider. Bu takima kanat %100 şart cunku birak hizli hucumu, normal hucum bile yapamiyoruz. Lazio macinda, bugun 10 metre top suremedik.

bugünkü macta bariz hakem hatasi varmiydi gercekten sizce? Objektif bakincs bence iki pozisyon da kesinlikle penalti degildi

Hangi iki pozisyon?
Diagne’nin fb maçında attığı golü rakibin dengesini bozduğunu düşünüp veremiyorlarsa, bugünkü pozisyon net penaltı kardeşim. Topa müdahale yok, denge bozuyorsun, dizle arkadan direkt müdahale ediyorsun daha ne olsun?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt