GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 29

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
541K
Sayfa
29/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FNews kolpa bu arada. Fener’i Nijeryalı iş adamının satın alacağı şeklinde saçma haberler yapıyordu. Transfer haberleri vermeye başlamış şimdi.

Edit:
978 takipçili bir hesapmış.

2 gün sonra oyuncuyla anlaştı ama kulübüyle anlaşamadı şeklinde haber yapmış paso.

Son düzenleme:
bize adam geçebilen, çabuk bir kanat adamı lazım.

bu rolü takımda üstlenebilecek oyuncu yok. kerem kanattan ziyade kanat forvet tarzında. adam eksiltmekte çok mahir değil.
morutan ise yeterince hıza sahip değil ve oyunu çok ham.

Umarim gelmez bu adam.

Defansif ortasaha ve sag acik gercekten acil iki ihtiyac. Aslinda bir de bek almamiz lazim. Ama eldekiler hem yeni hem de sayi olarak yeterli, yaza birakilabilir. Yoksa bu takimin Boey disinda bek oyuncusu yok biraz da PVA diyelim. Begendigimden degilde bir iki iyi ozelligi mevcut. Iki bindirme yapinca ovvv yazanlari okudum uzuldum gercekten. 1 yapiyorsa 8 yapamiyor ve hep bize yol kopru olarak geri donuyor bunlar. Neyse, konu dagilmasin, acil olan iki bolge belli. Forvette lazim ama elde 3 adam var. MO alinmazsa, Diagne satilirsa evet o zaman.

Umarim gelmez bu adam.

Defansif ortasaha ve sag acik gercekten acil iki ihtiyac. Aslinda bir de bek almamiz lazim. Ama eldekiler hem yeni hem de sayi olarak yeterli, yaza birakilabilir. Yoksa bu takimin Boey disinda bek oyuncusu yok biraz da PVA diyelim. Begendigimden degilde bir iki iyi ozelligi mevcut. Iki bindirme yapinca ovvv yazanlari okudum uzuldum gercekten. 1 yapiyorsa 8 yapamiyor ve hep bize yol kopru olarak geri donuyor bunlar. Neyse, konu dagilmasin, acil olan iki bolge belli. Forvette lazim ama elde 3 adam var. MO alinmazsa, Diagne satilirsa evet o zaman.
pva iki maçtır olumlu görünüyor. ama kafa gidiyor bazen maç içinde

değişik bir herif

pva iki maçtır olumlu görünüyor. ama kafa gidiyor bazen maç içinde

değişik bir herif

Lafim yok son mac ofansta cok gorundu, topu istedi falanda, defansta yine evlere senlikti. Ayrica, dedigin gibi, o istenilen dogru pasi atamiyor adam verkac/duvar paslarinda vs.. Sonrada geri donmuyor bence genis ozet denk gelirse izle renkdas, bir saat sonra geri donuyor. Bu adam bek, onceligi belli. Ama evet, daha diri ve oyundaydi bu sefer. Son 2-3 mactir onceki 10 maca gorece daha iyiydi lafim yok zaten. Yine de f/p acisindan bence beklentilerin altinda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt