Boupendza kanat forvet
bir forvet
gedson
baska bir sey lazim degil
bir forvet
gedson
baska bir sey lazim degil
Boupendza konusu nereden çıktı renktaslar gelişme yada haber mi var
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Teklif yapmisiz galiba,bitane afrikali site mi ne yazmis burkaycimBoupendza konusu nereden çıktı renktaslar gelişme yada haber mi var
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
vuslat yakın ustat
pva iki maçtır olumlu görünüyor. ama kafa gidiyor bazen maç içindeUmarim gelmez bu adam.
Defansif ortasaha ve sag acik gercekten acil iki ihtiyac. Aslinda bir de bek almamiz lazim. Ama eldekiler hem yeni hem de sayi olarak yeterli, yaza birakilabilir. Yoksa bu takimin Boey disinda bek oyuncusu yok biraz da PVA diyelim. Begendigimden degilde bir iki iyi ozelligi mevcut. Iki bindirme yapinca ovvv yazanlari okudum uzuldum gercekten. 1 yapiyorsa 8 yapamiyor ve hep bize yol kopru olarak geri donuyor bunlar. Neyse, konu dagilmasin, acil olan iki bolge belli. Forvette lazim ama elde 3 adam var. MO alinmazsa, Diagne satilirsa evet o zaman.
bize adam geçebilen, çabuk bir kanat adamı lazım.
bu rolü takımda üstlenebilecek oyuncu yok. kerem kanattan ziyade kanat forvet tarzında. adam eksiltmekte çok mahir değil.
morutan ise yeterince hıza sahip değil ve oyunu çok ham.
pva iki maçtır olumlu görünüyor. ama kafa gidiyor bazen maç içinde
değişik bir herif
hoca istemiyor aga öyle bir topçu
unut artık
adam olana çok bileemre kilinc neyinize yetmiyor
Sanmam gerçek olduğunu olsa güzel olur o ayrı iyi oyuncu boupendza
vuslat yakın ustat
hoca istemiyor aga öyle bir topçu
unut artık
Abi korku filmi gibi adamsin yav,uzak dur morutandan birazsaygıdeğer yönetici üstatlardan morutan başlığındaki banımın açılmasını arz ediyorum.
rodrigues daha iyiydi deyince mıhlandım![]()
Morutanı beğenmiyormusunsaygıdeğer yönetici üstatlardan morutan başlığındaki banımın açılmasını arz ediyorum.
saygıdeğer yönetici üstatlardan morutan başlığındaki banımın açılmasını arz ediyorum.