Bupenza openza şupenza hepsi gelsin.
ferdi kadioglu zu ts he
tras ligde 9 macta 3 gol atmis
boupendzayı mı işaret ediyorsun kıymetli renktaşımAllah bize manyak goller atan manyak bir adam nasip etsin forvette
Bilmiyorum,ben lafi ortaya koydum.isteyen gelir golleri atar istemeyen defolur giderboupendzayı mı işaret ediyorsun kıymetli renktaşım
evet 100 tane daha transfer yapalım ki hoca iyice kadroyu çorba yapsın rotasyon diye diye ağzımıza sıçtıUmut gunesboupendza
gedson
solabakken
popescu
berg
![]()
Allah fatih hocaya akil,fikir versin![]()
şu golleri atacak topcu yok bizde
reis adamı burada izledik ya 6 ayda yeteneklerini kaybetmemiştir makul rakamlara alabiliyorsak fazla dusunmeye gerek yok bencebunlar haricinde 1 golu daha var baska golu yok ve her mac 90 dakika oynamis , andre ayew o ligde 9 macta 7 gol atmis. Bounedjah diye bi adam 20 macta 17 gol atmis , son durumunu bilmek icin maclara bakmak daha gercekci oluyor bu videolardan.
Yanliz son macta kadro da olmamasi , transfer dedikodusu guclendirmiyor degil.
hayirlisi olsun elimizdeki defansif forvetlerden kotu degildirreis adamı burada izledik ya 6 ayda yeteneklerini kaybetmemiştir makul rakamlara alabiliyorsak fazla dusunmeye gerek yok bence
hahhasdhasd harikahayirlisi olsun elimizdeki defansif forvetlerden kotu degildir
Selim Ay'in daha cok golu var Diagne ve Halilden , vallahi utaniyorum.hahhasdhasd harika
diagne şanssız bir ton faydalı iş yapmasına rağmen bulamıyor golleri bulsa da fayda etmiyorSelim Ay'in daha cok golu var Diagne ve Halilden , vallahi utaniyorum.