GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 25

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
541K
Sayfa
25/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben en cok marianoyu ariyorum boey olmadığından bu yana.mariano bi uzun top atar feghouliye,gider bikac orta keser,ne bileyim su pas oyununa inanilmaz etki ederdi olsaydi.ve gercekten mariano ile bikac mac alirdik bu sezon

Bir oyuncuyu paraya cevirmeden adam alinmamali. Suanki kadro ilk 4e girmeye yetmeli. Forumun efsanelerinden AAK yi hoca yapsan, o bile yanina 1-2 adam gibi yardimci alip bu kadroyla ilk 4e girer...

2-4. Olmak icin asiri para harcamak salaklik olur. Hele 1 euro 15 lira olmusken

Çok istemiştim gelmesini. Keşke gerçekleşseydi.
Yani kalitesi az diye defansif anlamda iyi olan birini kucumsememek lazim ya.bak trabzon 20 suta izin veriyor,gol yok.ama Galatasarayımızin yedigi goller bahtsizligindan olsa da mendy gibi bir adami olsa ekstra 8 puani vardi

Son düzenleme:
sene sonu sözleşmesi bitecek olan oyuncularla söz kesebiliriz ocakta. boşa para bayılmamak lazım. gedson+sağlam bi forvetle idare edelim sene sonuna kadar. babel ve feg gidince kanatlarında çaresine bakılır

Trezeguet'i çok uygun bir bedelle alabiliriz gibi uzun bi süre sakat kalmıştı, gelse is yapar mı
bence is görür

Aslinda ligdeki son 3 mac senin seveceğin tarzda bol pozisyonluydu enes,umidin yok mu gencolardan
Benim ümidim her zaman var, sadece 35 yaşında Babel 'ler Feghouli 'ler iyileşirse Arda 'lar olabildiğince uzak dursun takımdan yeter ki gençler oynasın da onlar hata yapsın

Bilmiyorum hakem kararlarının arkasına saklanmak ne kadar doğru ama son 3 maçta özellikle VAR hakemleri Fenerbahçe maçında galibiyetimizi alıp karşı tarafa verdi, Altay maçında galibiyetimizin yine önüne geçti böyle bir ortamda oturup ahlar vahlar etmeye gerek görmüyorum. Daha doğrusu oturup futbol anlamında kafa patlatıp neden böyle oluyor demek boş gibi geliyor bana

Avrupa 'dan devam, ligde veya kupa da sadece Avrupa 'ya kalma başarısını gösterelim yeter açık açık Galatasaray düşmanlığı yapan Yardımcı 'ları Özdemir'leri da bu liglerini de hakemlerini de kirli düzenlerini de alsınlar başlarına çalsınlar. Zerre umrumda değil kimi şampiyon yapmak isterlerse onu yapsınlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt