Çok istemiştim gelmesini. Keşke gerçekleşseydi.Şu beğenmediğimiz mendy bile ligde arkayi toplar,defansi rahatlatirdi.
Çok istemiştim gelmesini. Keşke gerçekleşseydi.Şu beğenmediğimiz mendy bile ligde arkayi toplar,defansi rahatlatirdi.
Fernando son dönem ciddi isteksizdi abi,hocanin yaptigi en iyi isi onu bjk maclarinda cezasahasina göndermesiydi.hoca demis,git diye cezasahasinaFernando bile son senesinde dusmustu oyundan. Sevillada yine düzeldi.
Herifi mutsuz etmiştir oynattığı oyunla. o da gitmek istemistirFernando son dönem ciddi isteksizdi abi,hocanin yaptigi en iyi isi onu bjk maclarinda cezasahasina göndermesiydi.hoca demis,git diye cezahasasina
Çoktan iflas ettik ağa zatenKulüb iflasa gidiyor yine, transfer diyenler var. Satmadan almak çok tehlikeli bir iş bizim için.
Belhanda ile ne oynayacan Allah askina?2019 yazi transfer planlamasi da yanlıştı hocanin ama ruya gibi bir 8 hafta yasadik seri sayesinde,lemina sayesindeHerifi mutsuz etmiştir oynattığı oyunla. o da gitmek istemistir
Prensi Belhanda sahada rezil oynar hep 11 oynardı. Belhanda Adana Demir de bile oynayamiyor. Komik bir durumBelhanda ile ne oynayacan Allah askina?2019 yazi transfer planlamasi da yanlıştı hocanin ama ruya gibi bir 8 hafta yasadik seri sayesinde,lemina sayesinde
Yani kalitesi az diye defansif anlamda iyi olan birini kucumsememek lazim ya.bak trabzon 20 suta izin veriyor,gol yok.ama Galatasarayımızin yedigi goller bahtsizligindan olsa da mendy gibi bir adami olsa ekstra 8 puani vardiÇok istemiştim gelmesini. Keşke gerçekleşseydi.
AAK ile su anda max 6 puan geride 2. idik.Bir oyuncuyu paraya cevirmeden adam alinmamali. Suanki kadro ilk 4e girmeye yetmeli. Forumun efsanelerinden AAK yi hoca yapsan, o bile yanina 1-2 adam gibi yardimci alip bu kadroyla ilk 4e girer...
2-4. Olmak icin asiri para harcamak salaklik olur. Hele 1 euro 15 lira olmusken
çok bile aslına bakarsak. özletti gedsonSadece Gedson gelirse bile öpüp başımıza kolayım bu transfer döneminde
Aslinda ligdeki son 3 mac senin seveceğin tarzda bol pozisyonluydu enes,umidin yok mu gencolardanSadece Gedson gelirse bile öpüp başımıza kolayım bu transfer döneminde
Canaydin döneminde sportif direktör kimdi biliyorsundur renktaş, alo ile başlıyor :red:Terim canaydın döneminde iflas ettiremedi bu sefer yarim kalan işi bitirmeye kararlı.

Benim ümidim her zaman var, sadece 35 yaşında Babel 'ler Feghouli 'ler iyileşirse Arda 'lar olabildiğince uzak dursun takımdan yeter ki gençler oynasın da onlar hata yapsınAslinda ligdeki son 3 mac senin seveceğin tarzda bol pozisyonluydu enes,umidin yok mu gencolardan