GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 358

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
543,4K
Sayfa
358/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
topçu gözlemleme konusunda pek mahir değilim hatta sıçtığım tespitler de çok olmuştur. morutanın iyi maçlarını izledim ben özellikle sağ içte takımı yönettiği baya oyuna hakim olarak oynadığı maçları hatırlıyorum. ha ligler arası uçurum vardır çocuk homesick e dusmustur o yuzden sıvıyodur bilemem ama şuan gozuktugu kadar kotu bir topcu değil ondan eminim.
Ben topla ilişkisinden topçuyu anlarım. Bu morutsanı işlemeyi bi becerebilsek hücumda hükmeden tipe evrilecek

Terzi: Galatasaray'ın en yakın olduğu forvet Piatek. Ücretsize yakın bir kiralama ücretiyle çok yakın. Solbakken'in menajeri bir aydır İstanbul'da. Menajerler en yakın kulübün Galatasaray olduğunu söylüyor. Yusuf Yazıcı net olarak gündemde. Sonuna kadar zorlanacak.
Terzi: Gs solbakkenle anlasmak uzere ustune basa basa söyluyorum, yusufu kiralayabilir. Gedson transferi persembeden önce aciklanmaz ama gedson gsnin kaptani olacak ustune basa basa söyliyorum. Piatek bitti, piatek gsnin futbolcusu artik

Birazdan twitter'da kavga çıkabilir. Yerimizi alalım.

Buna şaşırmadım.

indir (1).webp

Terzi: Gs solbakkenle anlasmak uzere ustune basa basa söyluyorum, yusufu kiralayabilir. Gedson transferi persembeden önce aciklanmaz ama gedson gsnin kaptani olacak ustune basa basa söyliyorum. Piatek bitti, piatek gsnin futbolcusu artik
Ama bir dakika, ondan önce bir cümle, fuat onur selçuk soruyor; konuşulduysa kaçırdım ama ceidenin GS ile ilgisi ne durumda

Morutan zor iflah olur artık bizim takımda özgüven kaybı yaşıyor belli ki hocaninda dediğine göre içine kapanık bir karakter Selçuk gibi içine kapanık olan oyuncular özgüven kaybı yaşadığı anda paraşütsuz düşüşe geçiyor umarım toparlar cidden çok yetenekli yazık olacak çocuğa

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kiralamak gerek, Adanaspor ya da Alanya gibi bir takıma.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt