Ben topla ilişkisinden topçuyu anlarım. Bu morutsanı işlemeyi bi becerebilsek hücumda hükmeden tipe evrilecektopçu gözlemleme konusunda pek mahir değilim hatta sıçtığım tespitler de çok olmuştur. morutanın iyi maçlarını izledim ben özellikle sağ içte takımı yönettiği baya oyuna hakim olarak oynadığı maçları hatırlıyorum. ha ligler arası uçurum vardır çocuk homesick e dusmustur o yuzden sıvıyodur bilemem ama şuan gozuktugu kadar kotu bir topcu değil ondan eminim.
dün gökhan süzen'i geçememesi beni derinden yaraladıBen topla ilişkisinden topçuyu anlarım. Bu morutsanı işlemeyi bi becerebilsek hücumda hükmeden tipe evrilecek
Terzi: Gs solbakkenle anlasmak uzere ustune basa basa söyluyorum, yusufu kiralayabilir. Gedson transferi persembeden önce aciklanmaz ama gedson gsnin kaptani olacak ustune basa basa söyliyorum. Piatek bitti, piatek gsnin futbolcusu artikTerzi: Galatasaray'ın en yakın olduğu forvet Piatek. Ücretsize yakın bir kiralama ücretiyle çok yakın. Solbakken'in menajeri bir aydır İstanbul'da. Menajerler en yakın kulübün Galatasaray olduğunu söylüyor. Yusuf Yazıcı net olarak gündemde. Sonuna kadar zorlanacak.
Birazdan twitter'da kavga çıkabilir. Yerimizi alalım.
Buna şaşırmadım.
Birazdan twitter'da kavga çıkabilir. Yerimizi alalım.
Buna şaşırmadım.
Mental çöküntü içinde. Hocamız da sağolsun daha da dibe çekti çocuğudün gökhan süzen'i geçememesi beni derinden yaraladı
bir de ftsiz görelim diyeceğim ama hocanın bırakcağı yokMental çöküntü içinde. Hocamız da sağolsun daha da dibe çekti çocuğu
Alintilarima neden cevap vermiyorsun reis engelledin mi
kestane balının diyarı zonguldaktan remzi soruyor; talisca transferi ne durumdaTerzi: Gs solbakkenle anlasmak uzere ustune basa basa söyluyorum, yusufu kiralayabilir. Gedson transferi persembeden önce aciklanmaz ama gedson gsnin kaptani olacak ustune basa basa söyliyorum. Piatek bitti, piatek gsnin futbolcusu artik
Cubuk kraker yiyodum,gormedim bromAlintilarima neden cevap vermiyorsun reis engelledin mi
♂cok sorry
Ama bir dakika, ondan önce bir cümle, fuat onur selçuk soruyor; konuşulduysa kaçırdım ama ceidenin GS ile ilgisi ne durumdaTerzi: Gs solbakkenle anlasmak uzere ustune basa basa söyluyorum, yusufu kiralayabilir. Gedson transferi persembeden önce aciklanmaz ama gedson gsnin kaptani olacak ustune basa basa söyliyorum. Piatek bitti, piatek gsnin futbolcusu artik
Afiyet olsunCubuk kraker yiyodum,gormedim brom♂cok sorry
![]()
Bunu yazacaktim vazgectim sonra.Burak Elmas'da aksam 12 de Kadir beni arasin ve haberi yalanlayim diye bekliyordur yataginda.
Kiralamak gerek, Adanaspor ya da Alanya gibi bir takıma.Morutan zor iflah olur artık bizim takımda özgüven kaybı yaşıyor belli ki hocaninda dediğine göre içine kapanık bir karakter Selçuk gibi içine kapanık olan oyuncular özgüven kaybı yaşadığı anda paraşütsuz düşüşe geçiyor umarım toparlar cidden çok yetenekli yazık olacak çocuğa
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oglum onemlidir acsanaBunu yazacaktim vazgectim sonra.
Bu saatte peder arasa acmam baskan kadire cevap veriyor