BASKAN ELMAS UKRAYNA SEFERINE BIZZAT KENDISI CIKTI
Pompaya gidiyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Futboldaki normal olayların bile bu forumda inanılmaz işler olarak görüldüğünün o kadar çok örneği var ki mesela Luyindama bir adamın yanından kayıp topu taca attı burda sayfalarca Boss, abi çok iyi yaaaa... Cicaldau sağa çapraz top attı bu adamı nasıl aldık biz seneye İspanya da Almanya da diye yazıldı... 3-5 maçta nadiren de adam akıllı orta yaptık işte orta böyle kesilir takımdaki en iyi adam dedik... Bu şekilde vasatlığa alıştık ve yoklar takımı olduk ... Mevcut akılla ve yaklaşımla kesinlikle düzeleceğimizi düşünmüyorum bakalım zaman neler gösterecek ?O kadar aptalca işler ki. Yahu Nzonzili leminali takıma bile top oynatamayan adamdan -kendi kurduğu- bu sünepe takima top oynatmasini bekliyoruz sürekli harciyoruz. Ya biz ne zaman rasyonel olacagiz hep mi romantizm ya, konyalar hataylar ligde zirve mucadelesi veriyor o kadrolarla o imkanlarla biz 2 pas ust uste yapinca aga oynuyoruz bu oyunu yaa moduna giriyoruz. vasata alistirdi bizi sayin sinyor yeter biktim artik. anadolu takimini guc bela yenince karakter koyduk diyor icerde konyaya eziliyoruz ama yendik ya oyuna bakan yok nasil yendik. bi allahin kulu soramiyor adama bir sey sorunca sen mi merak ediyorsun oluyor. cok agir seyler yazarim da terbiyemi bozmayacagim . harcanacak her kurus ziyan olacak
Bu ciddi mi üstad?BASKAN ELMAS UKRAYNA SEFERINE BIZZAT KENDISI CIKTI

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şuanki kadrodan daha zayıf olur sol solbakken olursa. 6 da berkan muhtemelenBurhan Terzi ;
...........Gedson... 6 no........
Solbakken.. Yusuf.. Kerem
............ ...... Piatek...............
Evet Buydu.Orada Hakem Ismaile gelmeden bayrak kaldirdi yani orda pozisyon bitti.Vara filan gidemez Bu pust Vara gitti golu verdi.Yani gol olduktan sonra Hakem bayragi cekseydi o zaman Vara gidebilirdi.Ama top oyundayken cekince gidilmiyor hatta kural hatasi bu ben mi yanlis biliyorum .
Bir haber daha getirdim, sövmeyin. Ben sadece elçiyim. Haberler o kadar saçma ki son mesajlarım Fotomaç'a döndü iyice.