GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 367

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,9K
Sayfa
367/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar aptalca işler ki. Yahu Nzonzili leminali takıma bile top oynatamayan adamdan -kendi kurduğu- bu sünepe takima top oynatmasini bekliyoruz sürekli harciyoruz. Ya biz ne zaman rasyonel olacagiz hep mi romantizm ya, konyalar hataylar ligde zirve mucadelesi veriyor o kadrolarla o imkanlarla biz 2 pas ust uste yapinca aga oynuyoruz bu oyunu yaa moduna giriyoruz. vasata alistirdi bizi sayin sinyor yeter biktim artik. anadolu takimini guc bela yenince karakter koyduk diyor icerde konyaya eziliyoruz ama yendik ya oyuna bakan yok nasil yendik. bi allahin kulu soramiyor adama bir sey sorunca sen mi merak ediyorsun oluyor. cok agir seyler yazarim da terbiyemi bozmayacagim . harcanacak her kurus ziyan olacak
Futboldaki normal olayların bile bu forumda inanılmaz işler olarak görüldüğünün o kadar çok örneği var ki mesela Luyindama bir adamın yanından kayıp topu taca attı burda sayfalarca Boss, abi çok iyi yaaaa... Cicaldau sağa çapraz top attı bu adamı nasıl aldık biz seneye İspanya da Almanya da diye yazıldı... 3-5 maçta nadiren de adam akıllı orta yaptık işte orta böyle kesilir takımdaki en iyi adam dedik... Bu şekilde vasatlığa alıştık ve yoklar takımı olduk ... Mevcut akılla ve yaklaşımla kesinlikle düzeleceğimizi düşünmüyorum bakalım zaman neler gösterecek ?

Yapılacak her transfer parayı çöpe atmak Galatasaray'ın geleceğini baltalamaktır. Çözüm mevcut kadro ile devam edilmesi sezon sonuna kadar gerekirse yerli ve yeni sezon başlangıç itibari ile aklı başında orta düzey de olsa yabancı vizyonlu bir td. tabi bunları yapabilmek için de sağlam bir yönetim ve malum kişinin gitmesi gerekir.

1640849445846.webp

Kadrosuna golcü takviyesi yapmak için girişimlerini hızlandıran Galatasaray, gündemine dünyaca ünlü ismi aldı.

Sarı kırmızılı yönetim, teknik heyetin raporuna göre İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid formasını terleten 34 yaşındaki Uruguaylı golcü Luiz Suarez için harekete geçti.

Brezilya’da Galatasaray’la ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. O iddiaya göre; Corinthians’ın kadrosuna katmak istediği Luiz Suarez’le Galatasaray da bir görüşme yaptı. Önceliğini Avrupa’da kalmaya veren Uruguaylı golcü eğer Türk ekibiyle anlaşamazsa Brezilya Ligi’ne gidecek. Atletico Madrid’de teknik direktör Diego Simeone ile arasında sorun olan yıldız oyuncunun devre arasında ayrılmak istediği belirtiliyor.

BONSERVİS VERİLMEYECEK

Atletico yönetimi Luis Suarez için bonservis bedeli istemiyor. Ancak Suarez’in yıllık maaşı 6 milyon Euro. Eğer sezon sonuna kadar Galatasaray’a gelecek olursa kulübün kasasından 3 milyon Euro çıkması gerekecek.

Güncel piyasa değeri 15 milyon Euro civarında olan Luiz Suarez, kariyeri boyunca çıktığı 678 maçta 432 gol ve 240 asistlik katkı sağladı.

- Mesut Sünger: “Oğlum doğuştan Galatasaraylı. Bu yüzden koluna aslan dövmesi yaptırdı.”

- Fatma Sünger: “Oğlum için ‘Yasin’ okudum. Allah başarılarını daim etsin.”

(Sabah)

Evet Buydu.Orada Hakem Ismaile gelmeden bayrak kaldirdi yani orda pozisyon bitti.Vara filan gidemez Bu pust Vara gitti golu verdi.Yani gol olduktan sonra Hakem bayragi cekseydi o zaman Vara gidebilirdi.Ama top oyundayken cekince gidilmiyor hatta kural hatasi bu ben mi yanlis biliyorum .

Yan hakemin bayrak çekmesi önemli değil. İsterse halay mendili gibi sallasın bayrağı. Orta hakemin düdük çalıp çalmaması önemli.

Bu sene transfer yapmasan sene sonu yapacaksın transfer zamanında yapılmayacak 1 sene daha boşa gidecek gedson ve 2 net transfer daha yap gurbetçi al yunusu geri çağır yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt