Efe Kılıç
Kırmızı Üye
Fyodor Ardayevski
Twittera isinamadimTransfer isteyen twitter a gitsin, rus var rus burada!
Emre Belezoglu kendisinden bi Emre B yaratacak diye dusunmekteyim izleyelim gorelimSon 15 yılda altyapıdan çıkan yetenekli 3-4 oyuncudan biriydi. İlk resmi maçında biri frikikten 2 gol atmıştı. 2. maçında da frikiği direkten dönmüştü sanırım. Yazık etti kendine. Çok daha iyi yerde olabilirdi.
Motsa Youtubeden izlemis hep ayni hareketleri varmis bu yuzden cop diyor hanginize inanalim?Ceide’nin iki macini izledim. Begendim. Hizli, topla basip gidebilen ve adam eksiltebilen bir oyuncu. Duz bir oyuncu degil. Topu dogru kullanmayi da biliyor, en azindan bu iki maci izlerken fazla top ezdigini gormedim. Ben kanada daha “olmus” bir oyuncu tercih ederim ama gelirse de faydali olacagini dusunuyorum.
Maclari izlerken Rosenborg’un forveti de dikkatimi cekti, iyi topcuya benziyor.
![]()
Noah Holm - Oyuncu profili 2026
Noah Holm, 24, Norveç ➤ SK Brann, 2025'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 1.00 mil. € ➤ * 23 May 2001, København, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
Benim felsefemde birine cok kizdysam eger onu dovemiyorsam ondan dayak yerimki sinirim yatissin.Ben babami dovemiyorum mesela ama ondan dayak yeyince dayak atmis gibi rahatliyorum.Bu bakis acisida iyi deneyinizarda turan'ın hayat ve dayak üzerine yorumlarını nasıl değerlendiriyorsun
Ilginc bir felsefe ama saygi duydum seviyorum degisik dusunceleriBenim felsefemde birine cok kizdysam eger onu dovemiyorsam ondan dayak yerimki sinirim yatissin.Ben babami dovemiyorum mesela ama ondan dayak yeyince dayak atmis gibi rahatliyorum.Bu bakis acisida iyi deneyiniz
Baban kafana vuruyor mu reisBenim felsefemde birine cok kizdysam eger onu dovemiyorsam ondan dayak yerimki sinirim yatissin.Ben babami dovemiyorum mesela ama ondan dayak yeyince dayak atmis gibi rahatliyorum.Bu bakis acisida iyi deneyiniz
Babanızdan düzenli dayak yiyen biri misiniz?Benim felsefemde birine cok kizdysam eger onu dovemiyorsam ondan dayak yerimki sinirim yatissin.Ben babami dovemiyorum mesela ama ondan dayak yeyince dayak atmis gibi rahatliyorum.Bu bakis acisida iyi deneyiniz
Bilmem dayak yemeye konstre oldugum icin hissetmiyorumBaban kafana vuruyor mu reis
Omar diye bir futbolcumuz var. Kalabalıklığa gerek yok...Afrika kökenli iskandinav futbolcu isterim
Tabiki.Ozellikle Galatasaray maclarindan sonra cok ihtiyacim oluyor ama ayni takimla oldugumuz icin dayak yiyemiyorum fazla Ama Bazen takima cok sovdugum zamanlar ugursuz herif takima bagirinca yeniliyoruz deyip dovdugu oluyor.Babanızdan düzenli dayak yiyen biri misiniz?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam haklı. Saygı duydum. Babanızın değerli ellerinden öperim.Tabiki.Ozellikle Galatasaray maclarindan sonra cok ihtiyacim oluyor ama ayni takimla oldugumuz icin dayak yiyemiyorum fazla Ama Bazen takima cok sovdugum zamanlar ugursuz herif takima bagirinca yeniliyoruz deyip dovdugu oluyor.
babanız gerçek bi cimbomluymuş üstad kendilerine selamlarımı ve tebriklerimi iletirseniz çok memnun olurumTabiki.Ozellikle Galatasaray maclarindan sonra cok ihtiyacim oluyor ama ayni takimla oldugumuz icin dayak yiyemiyorum fazla Ama Bazen takima cok sovdugum zamanlar ugursuz herif takima bagirinca yeniliyoruz deyip dovdugu oluyor.
Gecende bana diyor senin bu forumdakiler hakli galiba Fatik Terimin gitme vakti gelmis diyor.Bende bakma sen onlara dedim.Hadi lan ordan dedi.babanız gerçek bi cimbomluymuş üstad kendilerine selamlarımı ve tebriklerimi iletirseniz çok memnun olurum
Kanka bu sen misin?Tabiki.Ozellikle Galatasaray maclarindan sonra cok ihtiyacim oluyor ama ayni takimla oldugumuz icin dayak yiyemiyorum fazla Ama Bazen takima cok sovdugum zamanlar ugursuz herif takima bagirinca yeniliyoruz deyip dovdugu oluyor.