GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 374

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,8K
Sayfa
374/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceide’nin iki macini izledim. Begendim. Hizli, topla basip gidebilen ve adam eksiltebilen bir oyuncu. Duz bir oyuncu degil. Topu dogru kullanmayi da biliyor, en azindan bu iki maci izlerken fazla top ezdigini gormedim. Ben kanada daha “olmus” bir oyuncu tercih ederim ama gelirse de faydali olacagini dusunuyorum.

Maclari izlerken Rosenborg’un forveti de dikkatimi cekti, iyi topcuya benziyor.

Motsa Youtubeden izlemis hep ayni hareketleri varmis bu yuzden cop diyor hanginize inanalim?

Babanızdan düzenli dayak yiyen biri misiniz?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabiki.Ozellikle Galatasaray maclarindan sonra cok ihtiyacim oluyor ama ayni takimla oldugumuz icin dayak yiyemiyorum fazla Ama Bazen takima cok sovdugum zamanlar ugursuz herif takima bagirinca yeniliyoruz deyip dovdugu oluyor.

Tabiki.Ozellikle Galatasaray maclarindan sonra cok ihtiyacim oluyor ama ayni takimla oldugumuz icin dayak yiyemiyorum fazla Ama Bazen takima cok sovdugum zamanlar ugursuz herif takima bagirinca yeniliyoruz deyip dovdugu oluyor.
Adam haklı. Saygı duydum. Babanızın değerli ellerinden öperim.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

babanız gerçek bi cimbomluymuş üstad kendilerine selamlarımı ve tebriklerimi iletirseniz çok memnun olurum

Kanka bu sen misin?
images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt