GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 386

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,7K
Sayfa
386/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hafif kestirmek suretiyle şanlı klübümüzü rüyamda gördüm yanlış görmediysem benficayla oynuyoduk kalede tuhaf bi herif vardı topu uzun oynayıp hücumdan birini posyona soktu yine posyona giren yanda boş biri varken vermeyip ayak ucuyla kaleye dürttü ve kaleci kurtardı. dönen top ise filelerimizdeydi. rakipten biri şut çekti başka bi herif kafasını uzattı ve kaleciden önce davrandı top fileler ile buluştu. benfica buraya düştü mü bilmiom ama bu tip bi takım çıkabilir ve dediğim şeye çok benzer aksiyonlar yaşanabilir.

hafif kestirmek suretiyle şanlı klübümüzü rüyamda gördüm yanlış görmediysem benficayla oynuyoduk kalede tuhaf bi herif vardı topu uzun oynayıp hücumdan birini posyona soktu yine posyona giren yanda boş biri varken vermeyip ayak ucuyla kaleye dürttü ve kaleci kurtardı. dönen top ise filelerimizdeydi. rakipten biri şut çekti başka bi herif kafasını uzattı ve kaleciden önce davrandı top fileler ile buluştu. benfica buraya düştü mü bilmiom ama bu tip bi takım çıkabilir ve dediğim şeye çok benzer aksiyonlar yaşanabilir.
Reis elm sokagi kabusu 3'teki kristen gibi seni kendi ruyama mi cektim acaba😳

CEO aşağı CEO yukarı ulan bizim CEOluk neyimiz var kurumsallık safsatası adına türlü türlü komedi çevirdiler ya. Önce sözcü diye yavaş ve kibar konuştuğu için mr masonu koydular karşımıza sağolsun 2 mani ile iyi uyuttu. Millet de apodan sonra geldi diye öyle bi pohpohladı ki yönetici görmemişler gibi. Ardından Ahu diye birini getirdiler kadının olaydan haberi yok. Twitterdan falan millete duyum veriyordu.
CEO diye bir kadın getirdi ortalığı birbirine kattı burak, şimdi yine aynı işler.

Sen başkanlığını yap hoca da hocalığını yapsın işlerinizi niye durduk yere zorlaştırıyorsunuz?

Bunlar Galatasaray’ı düşünse istifa ederdi zaten, herkes kendine bakıyor.

Burak denen adamdan böyle bir hamle beklenir.Altaylı denen adam sözde Galatasaraylıdır.kendin menfeati doğrultusunda Galatasaray umrunda olmaz.Senelerdir başımızda gelen başkanlar ve yöneticiler böyle olduğu için bu haldeyiz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taylan, Berkan, Aytaç, Okay...

5f156dab0f254416505ef91d.jpg

Untitled-1.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt