GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 388

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,7K
Sayfa
388/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O emoji ile kitap okumayı nasıl ilişkilendirdin Serg
Maytap oluyo bu emojiler,sen anlat hele reis
20211231_000959.webp
ben bunu 5.kez okuyorum şu an

O 20 milyon madde yüzünden para isterler Lilleden. Onlarda oyuncuyu istiyorsaniz o rakami siz ödeyin der.

Agaoglu cikar ve Yusufu ve milli takimi düsünerek tek 2-3 milyon istiyoruz der ve o parayi onlara vermemizi istemem.
Öyle olmaz...Yusuf' u TS isterse alır; Bakasetas varken tercih etmezler muhtemelen. Kendileri almayacaklarsa da bize gelmesine engel olmaları mantıksızlıktır; rakip olarak görecekleri durumda değiliz maalesef; Hocamız sağolsun, bugünleri de gördük!..

Ben 6 ay kiralık veya 1 yıl kiralık futbolcuya karşıyım opsiyon kesinlikle olmalı Yusuf gelecekse kiralık + zorunlu opsiyonla gelmeli buna Trabzon camiası izin vermez o yüzden zor transfer diye düşünüyorum.

Shaqiri Lyondan ayrılacakmış 1.5 veya 6 ay kira 6-7 milyon Euro da satın alma opsiyonunu kabul etseler tam bu ligin bugı olacak oyuncu

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onun yerine Trezegueti yoklardim. Kadrolarinda ondan haric 4 tane kanat oyunculari var. Trezeguet 1,5 ay önce sakatligindan dönmüs, ama kadroya girmesine ragmen oyuna almiyorlar.

Diagneye 32 gol attiran adam, belki bizim kaleyin önünde özürlüye dönen forvetlere zorla gol attirir.

Onun yerine Trezegueti yoklardim. Kadrolarinda ondan haric 4 tane kanat oyunculari var. Trezeguet 1,5 ay önce sakatligindan dönmüs, ama kadroya girmesine ragmen oyuna almiyorlar.

Diagneye 32 gol attiran adam, belki bizim kaleyin önünde özürlüye dönen forvetlere zorla gol attirir.
O da olur hatta daha iyi olur bırakır Aston Villa alıp geri satma şansında olur ama en az 10 kağıt isterler İngiliz takımı sonuçta tok satıcı

Ben 6 ay kiralık veya 1 yıl kiralık futbolcuya karşıyım opsiyon kesinlikle olmalı Yusuf gelecekse kiralık + zorunlu opsiyonla gelmeli buna Trabzon camiası izin vermez o yüzden zor transfer diye düşünüyorum.
Kerem'i satacağımız için yerli diye isteniyor olabilir. Başka bir sebep benim aklıma gelmiyor. 6 ay geçiş süreci olur işte. Onun dışında 11 garantisi vermezsek katkı alabiliriz bence. 10 numara pozisyonu için Cica-Yazıcı iyi rotasyon olur. Değişmeli oynatırız. Severim ben geniş rotasyonu, her ne kadar ideal 11 bulamamız nedeniyle sinir olsam da...

Ona sormazlar bence. Belki 1 - 2 milyon verilir ama 20 milyon zaten gülünç
Eğer olurda gelir ve başarılı olursa Yusuf zaten çok kaliteli bir ayak tutma ihtimali yüksek sorloth işi gibi 3 takım ortak para kazanacak bir usul bulunur zaten Lille aldığı paraya satamaz daha ama ilk etapta 1.5 yıllık maliyeti 3-4 milyona gelecek şekilde getirsek güzel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt