GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 390

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,7K
Sayfa
390/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1640904808686.png

sihirli-annem-zaman-geriya-aksin.gif

😔

Arkadaslar, bi sorum olacak. Bazi arkadaslarin mesajlarinin altinda gscimbom mobil uygulamasindan gönderildi diye yaziyor, fakat ben mobil uygulamasini appstore‘umda bulamiyorum (iphone). Neden acaba? Mobil uygulama neden bulunamiyor?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Üstelik rutbemiz de farklı biz küme dusmemeye onlar şampiyonluğa oynuyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Su tip yorumlar beni benden aliyor.Galatasarayin buyuklugunu kavrayamayip Galatasarayliyim diye gecinen adamlar.Trabzon kim ulan Galatasarayin yaninda Kumede dusmeye oynuyormusuz rutbemiz farkliymis bak bak rutbemiz farkli tabi Biz Turkiyenin en buyul takimiyiz Trabzon kici kirik Anadolu takimi.

Su tip yorumlar beni benden aliyor.Galatasarayin buyuklugunu kavrayamayip Galatasarayliyim diye gecinen adamlar.Trabzon kim ulan Galatasarayin yaninda Kumede dusmeye oynuyormusuz rutbemiz farkliymis bak bak rutbemiz farkli tabi Biz Turkiyenin en buyul takimiyiz Trabzon kici kirik Anadolu takimi.
Ben mi Galatasaray'ın büyüklüğünü kavrayamamışım renktaş benim ağrima giden şey bu zaten Galatasaray'ın forması bile bu ligin hepsinden önemlidir ama hocasıyla gelip geçen ve su an ki yonetimleriyle oyuncularıyla son yıllarda büyük bir prestij ve itibar kaybı yaşıyoruz bu ismimizin büyüklüğünü asla değiştirmez fakat böbürlenme devrinin güncellenememiş yapının gerekirse kulübün en büyük olmasını sağlayan hocanın bile gün gelip değişmesi gerekir benimde hayallerim var diye yola çıkıp koskoca camiayı 11. Sırada bulunduramazsin Fatih Terim bile olsan bir tarafıyla gülmeye başlar millet sana ffp dedik transfer yapamadık dedik bu sene ffp bitti yatırım yapalım dedik gelen her adam geriye gidiyor hep mi oyuncular tü kaka edilecek Taylan diye bir adam Galatasaray orta sahasının 6 numarası olamaz 36 yaşına girecek kalecinin yedeği İsmail çipe denen sırık fasulyesi olamaz sağ beki Oğulcan takımı kurtaracak oyuncusu poposu kalkmayan feghouli olamaz bana o yüzden bu nasıl Galatasaraylı deme ben doğduğum günden beri babamdan aldım bu aşkı ama gerçekleri görmeyen arabesk bir taraftar da değilim Avrupa'da iyi gidiyoruz eyvallah ama seneye oraya kalamadiktan sonra ne manası var boşa arabesk yapma o yüzden bana

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt