GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 391

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,6K
Sayfa
391/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer dönemi daha açılmadı. Hele bir açılsın o zaman şov başlar.

İlk önce teknik heyet ve yönetim görüşüp durum değerlendirmesi yapar, nereye transfer gerekli olduğu tespit edilir. Bu da genelde ocak ayının ortalarında olur zaten.

Sonra zaman kalırsa transfer bitirilmeye çalışılır ve ayrıca Gedson için tüm şartlar zorlanılır.

Şov başlasın!

Transfer dönemi daha açılmadı. Hele bir açılsın o zaman şov başlar.

İlk önce teknik heyet ve yönetim görüşüp durum değerlendirmesi yapar, nereye transfer gerekli olduğu tespit edilir. Bu da genelde ocak ayının ortalarında olur zaten.

Sonra zaman kalırsa transfer bitirilmeye çalışılır ve ayrıca Gedson için tüm şartlar zorlanılır.

Şov başlasın!
Eziyet show

Hany Mukhtar ismi çıkmış brondbyde de Mls Ligi'nde de baya iyi oynuyordu gerçekliği nedir bilmem ama faydalı olur gelecek olursa kreatif bir oyuncu ikinci forvete daha yakın

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyi topçu geleceğini pek sanamam ama gelirse ft yi kurtarabilme potansiyeli var

Çok teknik çok çabuk ve karar verme kabiliyeti çok yüksek izlerken zevk alınan oyunculardan bir tanesi zaten oynadığı takımın maçlarına dikkat ederseniz o olmayınca gol atmakta çok zorlanıyorlar

İyi topçu geleceğini pek sanamam ama gelirse ft yi kurtarabilme potansiyeli var

Çok teknik çok çabuk ve karar verme kabiliyeti çok yüksek izlerken zevk alınan oyunculardan bir tanesi zaten oynadığı takımın maçlarına dikkat ederseniz o olmayınca gol atmakta çok zorlanıyorlar
FT nin eline messiyi ver iki haftaya Ciguli olur o yüzden alınan hiçbir adamla ilgili artık kesin faydalı olur diyemiyorum

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt