Yasli degil ve Harika isler yapabilir.Taliscaya neden yıllık 5 kağıt bayılıyoruz?
Yasli degil ve Harika isler yapabilir.Taliscaya neden yıllık 5 kağıt bayılıyoruz?
Kaca birakirlar Yeni ModumBoupendza
3 senedir yarışın içinde değiliz doğru düzgün geçen yıl Beşiktaş sacmalamasa çok erken şampiyon olurdu son hafta bir mucize olur mu dedik olmadı önceki sene pandemiye kadar çok iyiydik sonra pandemi Musleranin sakatlığı derken yarıştan hemen koptuk ama hiçbiri bu sene gibi değildi yarışa hiç dahil bile olamadık bir maçta ligde 3 gol atamadik bile 2 farklı kazandığımız 2 maç var 5 senedir aynı hocayla devam eden bir takımın hali buysa sorun bellidir sorumlu da bellidir artık neşteri oyunculara değil sadece hocaya da vurmak lazım yoksa bu düzen böyle devam eder başka bir hoca olsa 5 yılda 10 kez kovulurduTrabzon rutbe muhabbeti yapmayacan ozaman nasil Tinerciler 1 sene sapmiyon oluyor dunyanin en buyuk takimi sayiyor kendini trabzon 40 yilda 1 sampiyonluga oynuyor diye yok turbemiz bir degilmis yok biz kume dusmeye oynuyormusuz cart curt Trabzon kim
Marcao ,Kerem,Gedson kendini gelistiren gelistiriyor.FT nin eline messiyi ver iki haftaya Ciguli olur o yüzden alınan hiçbir adamla ilgili artık kesin faydalı olur diyemiyorum
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mr. Dörtnal nöbetine hosgeldinHayirli Cumalar ve Hayirli Nobetciler.Yeni yil bize buralardan sampiyonluk gormeyi nadip eder insallah .
Yaw offf donup donup aynu seyler gecen sene besiktas izin vermese cart curt bende sana derim Hatay 7 degil 5 tane yese bile biz sampiyonduk.Emre Akbabanin nizami Golu ,Belhandanin nizami golu verilmedi.Ayni Golun benzerini Besiktas Ghezall ile atti verdiler.3 senedir yarışın içinde değiliz doğru düzgün geçen yıl Beşiktaş sacmalamasa çok erken şampiyon olurdu son hafta bir mucize olur mu dedik olmadı önceki sene pandemiye kadar çok iyiydik sonra pandemi Musleranin sakatlığı derken yarıştan hemen koptuk ama hiçbiri bu sene gibi değildi yarışa hiç dahil bile olamadık bir maçta ligde 3 gol atamadik bile 2 farklı kazandığımız 2 maç var 5 senedir aynı hocayla devam eden bir takımın hali buysa sorun bellidir sorumlu da bellidir artık neşteri oyunculara değil sadece hocaya da vurmak lazım yoksa bu düzen böyle devam eder başka bir hoca olsa 5 yılda 10 kez kovulurdu
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bozuk saat günde 2 kere doğruyu gosterirMarcao ,Kerem,Gedson kendini gelistiren gelistiriyor.
Reis sana tatlı rüyalar uyumaya devam et çok güzel uyutuyorlar seni bir de iki mesajı birden alintilamamak için Gedson kendini nasıl geliştirmiş ben merak ettim form tuttu desen okey de Gedson zaten benficayla eslestigimiz sene 2 yaş daha küçük olmasına rağmen uçuyordu en potansiyelli orta saha oyuncuları arasındaydı Mourinho adamı bitirdi Tottenham da zaten öyle olmasa buralara sümük bile atmazdi sen gedsonun gelişmiş halini görürsen halis mi lan bu dersinYaw offf donup donup aynu seyler gecen sene besiktas izin vermese cart curt bende sana derim Hatay 7 degil 5 tane yese bile biz sampiyonduk.Emre Akbabanin nizami Golu ,Belhandanin nizami golu verilmedi.Ayni Golun benzerini Besiktas Ghezall ile atti verdiler.
mal herif
güzel türküdürDağlar duman olur çayır çimen olur
Ben yarimi görmezsem halim yaman olur
Mobil magazada beklemede suan, yakin surede yayinlanacak.Arkadaslar, bi sorum olacak. Bazi arkadaslarin mesajlarinin altinda gscimbom mobil uygulamasindan gönderildi diye yaziyor, fakat ben mobil uygulamasini appstore‘umda bulamiyorum (iphone). Neden acaba? Mobil uygulama neden bulunamiyor?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Mobil magazada beklemede suan, yakin surede yayinlanacak.