Akın Özbilen
10 Numara!
Min. 5,6 senedir şahsi hayalim olarak bekliyorum, bu dönemde de Perisic haberi çıkmazsa umudumu kescem artık, gelmesin bu saatten sonra, yaşı oldu 32. 

Bi milletin sacina sakalina karismadigin kalmisti.bu adamın acilen sakal tıraşı olması lazım
Su tip yorumlar beni benden aliyor.Galatasarayin buyuklugunu kavrayamayip Galatasarayliyim diye gecinen adamlar.Trabzon kim ulan Galatasarayin yaninda Kumede dusmeye oynuyormusuz rutbemiz farkliymis bak bak rutbemiz farkli tabi Biz Turkiyenin en buyul takimiyiz Trabzon kici kirik Anadolu takimi.Üstelik rutbemiz de farklı biz küme dusmemeye onlar şampiyonluğa oynuyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben mi Galatasaray'ın büyüklüğünü kavrayamamışım renktaş benim ağrima giden şey bu zaten Galatasaray'ın forması bile bu ligin hepsinden önemlidir ama hocasıyla gelip geçen ve su an ki yonetimleriyle oyuncularıyla son yıllarda büyük bir prestij ve itibar kaybı yaşıyoruz bu ismimizin büyüklüğünü asla değiştirmez fakat böbürlenme devrinin güncellenememiş yapının gerekirse kulübün en büyük olmasını sağlayan hocanın bile gün gelip değişmesi gerekir benimde hayallerim var diye yola çıkıp koskoca camiayı 11. Sırada bulunduramazsin Fatih Terim bile olsan bir tarafıyla gülmeye başlar millet sana ffp dedik transfer yapamadık dedik bu sene ffp bitti yatırım yapalım dedik gelen her adam geriye gidiyor hep mi oyuncular tü kaka edilecek Taylan diye bir adam Galatasaray orta sahasının 6 numarası olamaz 36 yaşına girecek kalecinin yedeği İsmail çipe denen sırık fasulyesi olamaz sağ beki Oğulcan takımı kurtaracak oyuncusu poposu kalkmayan feghouli olamaz bana o yüzden bu nasıl Galatasaraylı deme ben doğduğum günden beri babamdan aldım bu aşkı ama gerçekleri görmeyen arabesk bir taraftar da değilim Avrupa'da iyi gidiyoruz eyvallah ama seneye oraya kalamadiktan sonra ne manası var boşa arabesk yapma o yüzden banaSu tip yorumlar beni benden aliyor.Galatasarayin buyuklugunu kavrayamayip Galatasarayliyim diye gecinen adamlar.Trabzon kim ulan Galatasarayin yaninda Kumede dusmeye oynuyormusuz rutbemiz farkliymis bak bak rutbemiz farkli tabi Biz Turkiyenin en buyul takimiyiz Trabzon kici kirik Anadolu takimi.
o değilde taksitli diye pahalıdan aldık topçuları hem ordan hem de kurdan tertemiz girdi.
kurun ne olacağı meçhul. ödemelerin son vadesinin karşılığı floryaya denk gelmez inş.
Gomis tarihimizin en aptalca transfer satışı muhtemelen, adam 140 maç 104 gol atmış arabistanda bile.Birde yerini doldurmak için 20-30 harcadık hala dolmadı yeri.Nereden bakarsan bak aptalca.
Yıldız haritam öyle diyor broNiyeki
![]()
Akbabayı al yusufa vur aynı. Hiçbir şey katamaz takıma harbi, aksine osde baya zayıflarızyusufu bırakmaları aleyhimize olur. ne yapcaz yaw yusufla
gelecek 40 metreden abanacak boş boş kahrolucaz
Akbabayı al yusufa vur aynı. Hiçbir şey katamaz takıma harbi, aksine osde baya zayıflarız
Mevkisiz bi herifin teki. Böyle topçuları hiç sevmiyorumyaziici copun teki
Satranç oynuyor sanki pezevenk ayar oldum
Satranç oynuyor sanki pezevenk ayar oldum
Taliscaya neden yıllık 5 kağıt bayılıyoruz?berkan 9-10
cica 7-8
taylan 2-3
gedson 8m
okay kira
talisca 3m maaş 2m imza
piatek 1.5 yıl kira 2m+2.5m maaş