GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 427

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
541,9K
Sayfa
427/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk var
islamda-cinsel-hayat_2184723.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilgaz ağabeyi sever sayarız ama gustavo yorumundan sonra ciddiye alamıyorum artık (futbolcu değerlendirmelerini)
Gustavo konusunda bence yanlış şeyler söylemedi ki. Gustavo potansiyelli ve göz önünde bir oyuncuydu. Hiçbir futbolcunun tutmasının garantisi yok ki hele yaşı küçükse bu risk daha da artıyor. Ilgaz abi iyidir. Zaten başka dinlenecek adam kalmadı piyasada

Bu sene malum kisiden kurtuluyoruz galiba

Gecmiste biz prandellinin yardimcilarinimi gorevden almistik kendisi istifa etsin diye yada fbmi birine boyle bisey yapmisti tam hatirlayamadim ama eger burak ftyi selcuk ve necati ustunden vurduysa ayrilik icin umitlenebiliriz

Ftnin denizli maci sonrasi farioli haberlerine icerlemesi ve sinirlenmeside bunun farkinda oldugunu gosteriyo

İstifa etmeside yetmez antrenmanda kovulup gozyaslarina bogulmazsa bunu saymayiz,icimiz sogumaz

Bu sene malum kisiden kurtuluyoruz galiba

Gecmiste biz prandellinin yardimcilarinimi gorevden almistik kendisi istifa etsin diye yada fbmi birine boyle bisey yapmisti tam hatirlayamadim ama eger burak ftyi selcuk ve necati ustunden vurduysa ayrilik icin umitlenebiliriz

Ftnin denizli maci sonrasi farioli haberlerine icerlemesi ve sinirlenmeside bunun farkinda oldugunu gosteriyo

İstifa etmeside yetmez icimizi sogutmaz antrenmanda kovulup gozyaslarina bogulmazsa bunu saymayiz,icimiz sogumaz

Sen eleştiri yapmiyorsun basbaya düşmanlık besliyorsun. Hadi yollasin bakalim gotu yeten aglatarak terimi. Elestirin de bokunu çıkartmayın hocam

Oyuncuyu ikna edersin eşi istemez eşini ikna edersin hocası karşı çıkar başkanı ile hocası birbirlerini yer oyuncunun sözleşmesi mahkemelik olur sözleşmesi kaybolur bu yüzden Galatasaray da transfer bitmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt