Bize değil bu bu arada. Sonradan fark ettim. Giresun içinmişJailson galiba

Bize değil bu bu arada. Sonradan fark ettim. Giresun içinmişJailson galiba

Umarim giresun icin demistir. Cünkü alintiladigi herif giresunluJailsona acayip bir oyuncu demez heralde ya
daglıs kösto mu acabaÇin'den Brezilyalı ve Giresun'a... kim olabilir acaba
Çin'den Brezilyalı ve Giresun'a... kim olabilir acaba
Bu adama hayır diyen Galatasaraylı gitsin çalı çırpı toplasın
Ceide bitmiş beyler.
Hadi hayırlı olsun. Mavi tikli bir hesap good timing diye storysini paylaşmış ““ diye hikayesine koymuş Ceide’de
Ekli dosyayı görüntüle 145436
Gustavo konusunda bence yanlış şeyler söylemedi ki. Gustavo potansiyelli ve göz önünde bir oyuncuydu. Hiçbir futbolcunun tutmasının garantisi yok ki hele yaşı küçükse bu risk daha da artıyor. Ilgaz abi iyidir. Zaten başka dinlenecek adam kalmadı piyasadaIlgaz ağabeyi sever sayarız ama gustavo yorumundan sonra ciddiye alamıyorum artık (futbolcu değerlendirmelerini)

sıkmaya başlaBeyler gündem çok yogun büyük caba var
gedson içinse 7 aydır yoğun çaba var , 1,2 ay daha oynamazsa zaten bırakır futbolu heraldeBeyler gündem çok yogun büyük caba var
Bu sene malum kisiden kurtuluyoruz galiba
Gecmiste biz prandellinin yardimcilarinimi gorevden almistik kendisi istifa etsin diye yada fbmi birine boyle bisey yapmisti tam hatirlayamadim ama eger burak ftyi selcuk ve necati ustunden vurduysa ayrilik icin umitlenebiliriz
Ftnin denizli maci sonrasi farioli haberlerine icerlemesi ve sinirlenmeside bunun farkinda oldugunu gosteriyo
İstifa etmeside yetmez icimizi sogutmaz antrenmanda kovulup gozyaslarina bogulmazsa bunu saymayiz,icimiz sogumaz
Bu isler kolay degil az daha Sabir aslolan Galatasaraygedson içinse 7 aydır yoğun çaba var , 1,2 ay daha oynamazsa zaten bırakır futbolu heralde
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beyler gündem çok yogun büyük caba var
hocam temmuzu işaret etme bize , rica ediyorumBu isler kolay degil az daha Sabir aslolan Galatasaray