Selçuk da 2 kötü sonuçta hemen oyunculari sattı. Ondan sonra genç oyunculardan gelişim bekle.Selçuk var Ekli dosyayı görüntüle 145438
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İyice kafayı sıyırdınız. Naptı bu adam uykularınızda size bişey mi yaptı utanmayı bilin biraz.Bu sene malum kisiden kurtuluyoruz galiba
Gecmiste biz prandellinin yardimcilarinimi gorevden almistik kendisi istifa etsin diye yada fbmi birine boyle bisey yapmisti tam hatirlayamadim ama eger burak ftyi selcuk ve necati ustunden vurduysa ayrilik icin umitlenebiliriz
Ftnin denizli maci sonrasi farioli haberlerine icerlemesi ve sinirlenmeside bunun farkinda oldugunu gosteriyo
İstifa etmeside yetmez antrenmanda kovulup gozyaslarina bogulmazsa bunu saymayiz,icimiz sogumaz
BilmemTahmin ettiğim şey mi
1-niye besliyorum acaba?Sen eleştiri yapmiyorsun basbaya düşmanlık besliyorsun. Hadi yollasin bakalim gotu yeten aglatarak terimi. Elestirin de bokunu çıkartmayın hocam
1-niye besliyorum acaba?
2-aysal baskan nasil yolladi,hemde aglamali?
3-terimi niye savunma ihtiyaci hissettinki?
Sen fariolicimiydin
Takimi rezil kepaze etmis,etmeye doyamamis biri yerine,takimi rezil kepaze etmis,etmeye doyamamis birini elestirenmi utanacakİyice kafayı sıyırdınız. Naptı bu adam uykularınızda size bişey mi yaptı utanmayı bilin biraz.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
asıl dicki satın almayıp bize geri yolladılarWBA dicki almis

Sacha Boey, Giresunspor maçında dönüyor!
Galatasaray'da ikinci yarı planı Gedson-Berkan-Cicaldau Galatasaray,
Okan Koçak’u geri istiyor.Haber gönderildi plan Okan’ı geri getirmek.(
@Haluk_Yurekli
)