GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 452

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
541,5K
Sayfa
452/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga sorsak 3 senedir Isco'yu 1 maç izlememişsinizdir herkes tutturmuş Isco da Isco

Gören de adam gelip her şeyini verecek sanar.
Şimdi millete de kızamıyorum, ligdeki rakiplerimize bakıyoruz Visca, Gradel, Hamšík, Nwakaeme, Ghezzal, Chadli, Balotelli, Fayçal Fajr hatta Özil gibi isimli/yıldız oyuncuları takımlarına ciddi katkı veriyor. Kimi skor yükünü sırtlıyor kimi oyun aklı oluyor takımın bir de bizim Babel & Feghouli ye bakıyoruz hatta bu sene ki Muslera yı ekliyorum bu listeye takımın isim olarak starı olması gereken, aldıkları ücretler ile takım arkadaşlarının fersah fersah önünde olan adamlar takımın yıldızı olmasını geçtim vasatı aşamıyor ki

Bir de ben Gedson dan ümidimi kestim artık, Assunçao yu gönderip adam akıllı bir 6 numara alabilirsek benim bu transfer döneminden beklentim o bir de bu Solbakken gelecek gibi duruyor sanırım

Şimdi millete de kızamıyorum, ligdeki rakiplerimize bakıyoruz Visca, Gradel, Hamšík, Nwakaeme, Ghezzal, Chadli, Balotelli, Fayçal Fajr hatta Özil gibi isimli/yıldız oyuncuları takımlarına ciddi katkı veriyor. Kimi skor yükünü sırtlıyor kimi oyun aklı oluyor takımın bir de bizim Babel & Feghouli ye bakıyoruz hatta bu sene ki Muslera yı ekliyorum bu listeye takımın isim olarak starı olması gereken, aldıkları ücretler ile takım arkadaşlarının fersah fersah önünde olan adamlar takımın yıldızı olmasını geçtim vasatı aşamıyor ki
Doğru zamanda vedalaşmazsan öyle olur.

Doğru şekilde kullanırsan Feg de aynı katkıları verirdi.

Onu geçtim saydığın adamların maaşları 2 m bandında, Isco ise 4e patlar senelik.

Denayer gelsin 3 lüye dönelim

Okan
Denayer Nelsson Marcao
Boey Gedson İsco Pwa
Kerem Piatek Barış (Yunus)
Yalnız doğruya doğru güzel bir üçlü olabilirdi, Denayer atletik bir stoper üstüne üstlük topla ilişkisi/ayağı bayağı iyi
Diğer tarafta Marcao yine öyle bir adam çok atletik mi ? emin değilim ama geniş alan savunmasını mükemmel yapıyor yani ön alana çıkıp rakip hücum oyuncularıyla göğüs göğse çarpışan bir stoper
Nelsson a bakıyorum soğukkanlılığıyla defans becerisiyle hatta oyun aklı ve tecrübesiyle tam ceza sahasını savunacak merkez stoperi üçlü savunmanın

Bu üçlünün piyasası da bayağı yüksek, yaşları da çok makul üstüne üstlük pasaportlara bak Denayer Belçika(milli takım oyuncusu), Nelsson Danimarka(alt yaş milli takım kaptanı ve A milli takım havuzunda seçiliyor) ve Marcao Brezilya (bence güçlü bir menajer oyunuyla milli takımda yer bulabilir)

Doğru zamanda vedalaşmazsan öyle olur.

Doğru şekilde kullanırsan Feg de aynı katkıları verirdi.

Onu geçtim saydığın adamların maaşları 2 m bandında, Isco ise 4e patlar senelik.
Feghouli ile ne biçim sözleşme imzaladıysak o sözleşmeyi veren yönetim gitti, yerine gelen yönetim gitti 3. yönetim geldi daha adamın sözleşmesi bitmedi

Ben Isco gelsin istemem işin açıkçası yükselişinden daha hızlı oldu düşüşü, son 3 senede toplasan Marcao nun sadece geçen sene forma giydiği dakikayı zor yakalamış

Sadece demek istediğim insanlar Hamsik i ne bileyim Gradel i izleyip ulan bizdeki Feghouli & Babel yerine şöyle bir oyuncumuz olsaydı ne vardı diyorlar ki bence haklılar da bu genç oyuncu grubunun içinde öyle kaliteli 1-2 oyuncu da gerekiyor

Doğruya doğru ben de isterdim böyle yaratıcı bir hücum oyuncumuzun olmasını ama Isco değil de öyle bir maliyetin altına gireceksek A.Januzaj ı isterdim. Çok pahalı biliyorum ama bu sene Avrupa maçlarını takip ettim o istediğimiz "yaratıcı" oyuncu rolünü öyle güzel yapardı ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt