Berghuis olmayınca sarabia ya gittikmi acep geçen donem
sportinge giden adam bize banko gelirdi
Berghuis olmayınca sarabia ya gittikmi acep geçen donem
2 m kiralama bedeliyle gitmiş o kadar veremezdiksportinge giden adam bize banko gelirdi
Şimdi millete de kızamıyorum, ligdeki rakiplerimize bakıyoruz Visca, Gradel, Hamšík, Nwakaeme, Ghezzal, Chadli, Balotelli, Fayçal Fajr hatta Özil gibi isimli/yıldız oyuncuları takımlarına ciddi katkı veriyor. Kimi skor yükünü sırtlıyor kimi oyun aklı oluyor takımın bir de bizim Babel & Feghouli ye bakıyoruz hatta bu sene ki Muslera yı ekliyorum bu listeye takımın isim olarak starı olması gereken, aldıkları ücretler ile takım arkadaşlarının fersah fersah önünde olan adamlar takımın yıldızı olmasını geçtim vasatı aşamıyor kiAga sorsak 3 senedir Isco'yu 1 maç izlememişsinizdir herkes tutturmuş Isco da Isco
Gören de adam gelip her şeyini verecek sanar.
2 m kiralama bedeliyle gitmiş o kadar veremezdik
Sene sonu bitiyo gözüküyor sözleşmesi
Marcaoyuda sen mi izledin.Murat Aga?Solbakkeni terim izleyip istediyse bok gibi heriftir kesin. Gene sovucez.
Ustad sen yaz sezonunda baya uzun uzun analizler yapiyordun hevesliydin Gsc hevesini almis goturmus Tamamdan baska bisey yazmiyorsun artik.Gsc 1 sene yaslandirmis seni
Doğru zamanda vedalaşmazsan öyle olur.Şimdi millete de kızamıyorum, ligdeki rakiplerimize bakıyoruz Visca, Gradel, Hamšík, Nwakaeme, Ghezzal, Chadli, Balotelli, Fayçal Fajr hatta Özil gibi isimli/yıldız oyuncuları takımlarına ciddi katkı veriyor. Kimi skor yükünü sırtlıyor kimi oyun aklı oluyor takımın bir de bizim Babel & Feghouli ye bakıyoruz hatta bu sene ki Muslera yı ekliyorum bu listeye takımın isim olarak starı olması gereken, aldıkları ücretler ile takım arkadaşlarının fersah fersah önünde olan adamlar takımın yıldızı olmasını geçtim vasatı aşamıyor ki
Her gördüğün sakallıyı...Ustad sen yaz sezonunda baya uzun uzun analizler yapiyordun hevesliydin Gsc hevesini almis goturmus Tamamdan baska bisey yazmiyorsun artik.Gsc 1 sene yaslandirmis seni
Tam 10 sene önce adımızın anıldığını hatırlıyorum Sao Paulo’daydı o sıra. Çok kaliteli adam![]()
Marlos - Player profile
Marlos ➤ former footballer from Ukraine ➤ Right Winger ➤ last club: Club Athletico Paranaense ➤ * 07/06/1988 in São José dos Pinhais, Brazilwww.transfermarkt.com
Marlos
Yalnız doğruya doğru güzel bir üçlü olabilirdi, Denayer atletik bir stoper üstüne üstlük topla ilişkisi/ayağı bayağı iyiDenayer gelsin 3 lüye dönelim
Okan
Denayer Nelsson Marcao
Boey Gedson İsco Pwa
Kerem Piatek Barış (Yunus)
Marlos gelsin, hem de boşa çıkmış![]()
Marlos - Player profile
Marlos ➤ former footballer from Ukraine ➤ Right Winger ➤ last club: Club Athletico Paranaense ➤ * 07/06/1988 in São José dos Pinhais, Brazilwww.transfermarkt.com
Marlos
Niye boşta ki bu adam ?![]()
Marlos - Player profile
Marlos
Feghouli ile ne biçim sözleşme imzaladıysak o sözleşmeyi veren yönetim gitti, yerine gelen yönetim gitti 3. yönetim geldi daha adamın sözleşmesi bitmediDoğru zamanda vedalaşmazsan öyle olur.
Doğru şekilde kullanırsan Feg de aynı katkıları verirdi.
Onu geçtim saydığın adamların maaşları 2 m bandında, Isco ise 4e patlar senelik.