Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adminim kaçırmış olabilirsin yarın yönetimle görüşüp transfer icin ekonomik durumu soracağım dedi, sonrasında ülke ekonomisi ve takım ekonomisi kötü dedi. Cengiz döneminde de çoğu kez aba altından sopa gösterdi Terim başlarda. Hiçbir zaman Aysal başkan gibi net konuşmaz FT. 3 saçma laf 1 tane kendi tarzında tehdit. Hep böyle oldu bugüne kadar. Hatta o demecten sonra yönetimi taraftarın önüne atıyor diye yazmıştım foruma yanlış hatırlamıyorsam
Ekonomik duruma bağlamasının tek sebebi Denizli hezimetidir. Yoksa turu geçsek transfer konusunda o açıklamayı yapmayacağını herkes bilir. Transfer isteyecek yüzü yok artık olmaması da lazım denizliyi de bi zahmet geç
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yahu aklı başında eleştiri yapan insanlar var diyorduk sen yapma bari Melih. İki tane mantıklı makul şey yazıp yanına iki tane anlamsız eleştiri yazmışsın. Tutmayan transferler lafı bu sezon içinse ne çabuk karar verildi tutmadıklarına ? Genel konuşuyorsan ekseriyeti kiralık ve bonservissiz adamların tutmama ihtimalleri daha yüksek değil mi zaten ? Sirkülasyon keyfi olmuş gibi yazıyorsunuz. FFP yüzünden anası ağlamadı mı yav bu kulübün biz mi yanlış hatırlıyoruz anlamadım.Kendim dahil kimsenin galatasaraya zarar vermesine izin vermem gibi seyler soylemisti basin toplantisinda ama en buyuk zarari kendisi veriyor kulube suan.
Tutmayan transferler
Sacma sapan, hicbir bok bilmeyen antrenorler
Genc oyunculara karsi takindigi garip tavir
Aldigi cezayı saymiyorum bile.
Hala 4-5 oyuncu alinacak gibi haberler dönüyor basında. Umarım uydurmadır ve umarim yonetimde kör olmayan birileri vardır.
Mariano gitti yerine 4 oyuncu aldık hala takviye lazim diyoruz.
Omar
Sener
Yedlin
Boey
Forvete gomisten sonra sanirim 7 oyuncu aldik kiraliklarla beraber hala forvet bakiyoruz. Bu mezarlik baska mevkilerede sıçrıyor.
Ben eminim temmuzda yine 1 veya 2 bolge sil bastan olacak.
Covid olan bi renktas su herifleri temasli yazsin da ebelerininkini ters yonden gorsunler
Azarovi T.Sporda
Bu yazı bende yeni bir aydinlatma yaşattı.hoca kalsin,tekrardan destegim.3 senelik planlama cocuk oyuncagina cevrilecek bisey degil.sabir en onemlisi.gel gitler olacak bu surecte hepimizde ama basari da gelecekYahu aklı başında eleştiri yapan insanlar var diyorduk sen yapma bari Melih. İki tane mantıklı makul şey yazıp yanına iki tane anlamsız eleştiri yazmışsın. Tutmayan transferler lafı bu sezon içinse ne çabuk karar verildi tutmadıklarına ? Genel konuşuyorsan ekseriyeti kiralık ve bonservissiz adamların tutmama ihtimalleri daha yüksek değil mi zaten ? Sirkülasyon keyfi olmuş gibi yazıyorsunuz. FFP yüzünden anası ağlamadı mı yav bu kulübün biz mi yanlış hatırlıyoruz anlamadım.
Genç oyunculara karşı ne gibi bir tavrı var mesela ? Nedir bu meseleyi düşündürten olaylar sana biraz daha açarsan üzerine konuşalım. Saçma sapan antrenörler ve cezalar konusunda yüzde yüz haklısın. Bu bağlamda eleştiri yapan kimseye de sen yanlışsın şusun busun diye tartışmışlığım yok. Gel gelelim ilk paragrafta bahsettiğim iddialar bir acayip yani.
Sağ bekleri saymışsın. İkisi beleş , bunlardan biri zaten alternatif. Para harcama şansı olsaydı bunları almayacaktı zaten muhtemelen. Diğeri pek beğenmesem de belli bir standartta oynardı herif suratında havai fişek patlattı , bu FTnin suçu mu şimdi ? Boey de sakatlandı. Şimdi bunları sayıp da adam keyfinden sağ bek istiyor gibi konuşmak ne kadar objektif bir tutum ? Forvet konusu da keza onu bunu kirala modu olmadı mı ? Ozan'ın parası o dönem içinde harcanmalı diye Alan!ı almayı beceremeyip Diagne'yi aldılar. Burada hocayı suçlayacağım tek seçim Falcao'dur , ne olursa olsun o maliyetin altına girmesine engel olmalıydı kulübün.
Bazı mevzular kronikleşip takıntı haline gelmiş ve ne kadarının doğru ne kadarının yanlış olduğunun önemi yok nazarınızda. Zaten puan farkından mütevellit istifa etsin istiyordum , umarım tez zamanda emekli olur. Forumda ne kadar doğru olduğu şüpheli olan ve ezbere kabul edilen bazı FT yorumları yormaya başladı iyice. İstifa etsin de biz de rahatlayalım siz de.
Ben fatih terime yeniden desteğimAzarovi T.Sporda
Emre utkucan hakkinda ne dusunuyorsun hayri yoldas
iyi bir Cimbomluya benziyor
Peki Galatasaraya adam gibi bir 8 no bulamamasini nasil degerlendiriyorsun