Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendim dahil kimsenin galatasaraya zarar vermesine izin vermem gibi seyler soylemisti basin toplantisinda ama en buyuk zarari kendisi veriyor kulube suan.

Tutmayan transferler
Sacma sapan, hicbir bok bilmeyen antrenorler
Genc oyunculara karsi takindigi garip tavir
Aldigi cezayı saymiyorum bile.

Hala 4-5 oyuncu alinacak gibi haberler dönüyor basında. Umarım uydurmadır ve umarim yonetimde kör olmayan birileri vardır.

Mariano gitti yerine 4 oyuncu aldık hala takviye lazim diyoruz.
Omar
Sener
Yedlin
Boey

Forvete gomisten sonra sanirim 7 oyuncu aldik kiraliklarla beraber hala forvet bakiyoruz. Bu mezarlik baska mevkilerede sıçrıyor.

Ben eminim temmuzda yine 1 veya 2 bolge sil bastan olacak.
Bu sene Fatih Hoca'nın en büyük hatası oynayan takımı bozması oldu. Dinlendirme, rotasyon vs derken denge bozuldu, kafalar karıştı. bence acele edildi. Yorgunluk yoktu o dönem. Babel, feghuli vs kesilmişti. Yerine Morutan yavaştan ısınıyordu. Ama Hoca ne olduysa hemen bozdu orayı. Sonra dikiş tutmadı

Ekonomik duruma bağlamasının tek sebebi Denizli hezimetidir. Yoksa turu geçsek transfer konusunda o açıklamayı yapmayacağını herkes bilir. Transfer isteyecek yüzü yok artık olmaması da lazım denizliyi de bi zahmet geç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hoca'nın bütçeyi, ekonomik durumu bilmemesi mümkün değil. Bütçeler zırt pırt değişmez. Düzenli toplantı yapılıyor zaten. Hocanın kendine göre bahane uydurma taktikleri. Bir şeyin altyapısını da yapıyor olabilir tabi. Bu tip işlere kafa yoracağına, işine gücüne baksa, futbol doğrusunu net görecek

Trabzonspor, Gürcü sol bek Azarovi ile prensipte anlaştı ve oyuncuyu Türkiye'ye getirdi. (TRT Spor / @barisssn)

Ts simdiden Kouassi + Azarovi ile yerlerini kapatti.
Biz 12.ciyiz ve hAlen agirdan aliyoruz

okanla ilgili husus maçtan sonra hal olabilir

Terim gerçekten kafayı futbola verse nasıl olur acaba
Bırak abi transferi sen bir listen varsa ver socut bulsun yönetim listene göre alsın
Başkanlık oynamayı bırak sağa sola sataşma ceza alma (Aldığı cezaların hepsi takım birşeyleri başaramayınca çirkeflikten )
Çık takımınla idmanına sisteme oyuncuları geliştirmeye koşu mesafelerine duran toplara çalış
Git altyapıyı izle oyuncu bulmaya çalış 2.3.ligleri tara yanına aslanlar gibi iki tane yardımcı al cidden bu yardımcılara yetki
ver senin için çalışssınlar

Yok adam ille kendi işi dışındaki herşeye karışacak Floryadaki çaycıdan başkana taraftarın ne yapması gerektiğine kadar
sen Teknik Direktörsün ve bu takımın Teknik konuları yerlerde sürünüyor Bu ülkede herkes sadece bildiği işi yapmayı ne zaman öğrenecek merak ediyorum

Bir ihtimal Okan maçta çuvallarsa Gs’ye gideceği için maç sattı demesinler diye Okan’ı olumsuz gösteriyor olabilirler aklıma geldi şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt