- 26 Kasım 2012
- 179.798
- 242.589
- 5.688
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elmas Terimi kovarsa efsane başkan statüsüne geçer ve kendisi bırakana kadar nazarımda destek veririmTerim elması kovar sene sonu seçim olur
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Okan gülüyor devre arasında geri dönmez gibi.
Okana mustafa muhammedin hatrick yapacagi macta 6 atalimda gorsun anyayi konyayi kerkenez
Bu sene Fatih Hoca'nın en büyük hatası oynayan takımı bozması oldu. Dinlendirme, rotasyon vs derken denge bozuldu, kafalar karıştı. bence acele edildi. Yorgunluk yoktu o dönem. Babel, feghuli vs kesilmişti. Yerine Morutan yavaştan ısınıyordu. Ama Hoca ne olduysa hemen bozdu orayı. Sonra dikiş tutmadıKendim dahil kimsenin galatasaraya zarar vermesine izin vermem gibi seyler soylemisti basin toplantisinda ama en buyuk zarari kendisi veriyor kulube suan.
Tutmayan transferler
Sacma sapan, hicbir bok bilmeyen antrenorler
Genc oyunculara karsi takindigi garip tavir
Aldigi cezayı saymiyorum bile.
Hala 4-5 oyuncu alinacak gibi haberler dönüyor basında. Umarım uydurmadır ve umarim yonetimde kör olmayan birileri vardır.
Mariano gitti yerine 4 oyuncu aldık hala takviye lazim diyoruz.
Omar
Sener
Yedlin
Boey
Forvete gomisten sonra sanirim 7 oyuncu aldik kiraliklarla beraber hala forvet bakiyoruz. Bu mezarlik baska mevkilerede sıçrıyor.
Ben eminim temmuzda yine 1 veya 2 bolge sil bastan olacak.
Hoca'nın bütçeyi, ekonomik durumu bilmemesi mümkün değil. Bütçeler zırt pırt değişmez. Düzenli toplantı yapılıyor zaten. Hocanın kendine göre bahane uydurma taktikleri. Bir şeyin altyapısını da yapıyor olabilir tabi. Bu tip işlere kafa yoracağına, işine gücüne baksa, futbol doğrusunu net görecekEkonomik duruma bağlamasının tek sebebi Denizli hezimetidir. Yoksa turu geçsek transfer konusunda o açıklamayı yapmayacağını herkes bilir. Transfer isteyecek yüzü yok artık olmaması da lazım denizliyi de bi zahmet geç
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen Cabral gelirBu arthur cabral için ne diyorsunuz?
Ben izledim de adam her açıdan her şekilde ayak,kafa,arkası dönük,defans arkasına birebir ,ceza sahası karambol filan ne varsa atmış.
Tam bizlik biri gibi duruyor
SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gelenlerin de performansı geriye gidiyor. İnanılır gibi değil. Hiç mi al-ver pas vs bir şey çalışmıyorlar, şaşırıyorum.Hoca yetersiz olduğuna neden inanacak ki nasıl olsa her transfer dönemi 4-5 adam aldırıyor.Yetmedi yaz transfer dönemi.
SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neymar jr. gelir miAynen Cabral gelir
O gelmez de Messi gelirNeymar jr. gelir mi
Trondsen İsmail denswill varken sol bek mi almislarTrabzonspor, Gürcü sol bek Azarovi ile prensipte anlaştı ve oyuncuyu Türkiye'ye getirdi. (TRT Spor / @barisssn)
Ts simdiden Kouassi + Azarovi ile yerlerini kapatti.
Biz 12.ciyiz ve hAlen agirdan aliyoruz
Gelenlerin de performansı geriye gidiyor. İnanılır gibi değil.
Only Fans hesabin var miO gelmez de Messi gelir
Var acik acik gosteriyorum link atayim miOnly Fans hesabin var mi