- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.935
- 4.283
Acele ise şeytan karisir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1,3 milyon avroGEDSON gelirse max ne kadar MAAŞ verilmeli ? yorumlarınızı merak ediyorum
400k alıyor buradaGEDSON gelirse max ne kadar MAAŞ verilmeli ? yorumlarınızı merak ediyorum
ne olduLan pva
ne oldu
hocamız afrikalı servet çetini görmeye bile tahammül edemedi herhalde. kendisini bu kararında destekliyorum.Antwerp, Luyindama'yı bedelsiz olarak kiraladı. Luyindama'nın sezonun ikinci yarısında alacağı 600 B €'nun yarısını Galatasaray karşılayacak. (Sporx)
Dogrumu bu haber acaba? Tamam kiralik gitsinde hemi bedava birde üstüne üstelik alacagi paranin yarisini biz ödüyoruz, birde oyniyamasa tam olur. Biz neden hic bu sekilde oyuncu kiralamiyoruz
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sabrımızı siniyorlar.Sakın acele etmeyin Gedson transferinde gelir erkenden form tutar filan Allah esirgesin illa ligin son 8 maçında filan faydalanmamız lazım Gedson dan
tatilleri bitti mi. önce ofise gelip bi temizlik yaptırırlar, sonra çay kahve falan. 4-5 güne transfer görüşmelerine başlarız.Sakın acele etmeyin Gedson transferinde gelir erkenden form tutar filan Allah esirgesin illa ligin son 8 maçında filan faydalanmamız lazım Gedson dan
Ozgur Sancar : Bir iddia... Galatasaray, Artem Dovbyk'i transfer etti.
Kimmis o cocukŞu bizim scout ekibinde olduğu iddia edilen çocukta bunun videosunu retweetledi 2 gün önce.
Hem bu arkadaşı hem Solbakkeni alırsak yakışıklı ama daha şovdan uzak Atalanta stilindeki takımları andıran bir takım olacağız gibi. Avrupa’da gruptan çıkar da ligte yerler.
Normalde 12 Ocak da resmi transfer dönemi başlıyor bizimkiler transfer görüşmelerine 12 Ocak da başlar, ligi koparıp giden Trabzon şimdiden 3. transferini yaptı ki bayağı iyi Visca hamlesi filan bir yandan bize bakıyorum 0tatilleri bitti mi. önce ofise gelip bi temizlik yaptırırlar, sonra çay kahve falan. 4-5 güne transfer görüşmelerine başlarız.
mahmut alparslanKimmis o cocuk