GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 64

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
541,8K
Sayfa
64/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada keşke dediklerimden biride Taylan'ın İtalya'da piyasası var ve haberlere göre LAzio maçlarında bizim takımdan İtalyanların beğendiği adamlardan biriymiş keşke 7 civarına satabilsek kendisini de yerine Umut Güneş'i Akbaba+ 30-35 milyon Tl verip alsak bizim için geleceği de düşünerek atılmış çok iyi bir adım olur.
valla keşke, Taylan bence çok vasat

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben de bugun kadrolarina bakiyodum. Bu sene fena kapis kapis gidecekler galiba Gremiolu topcular.
  1. Jean Pyerre (hucumcu orta saha) icin en iyi teklif Alaves'in satin alma opsiyonlu 3m imis ve kesin gidecekmis. Oyuncuya gideceksin diye soz vermisler ve kontrati da bitmek uzereymis zaten.
  2. Vanderson (sag bek) icin Milan ve Brentford haberleri var, teklif araligi 12m-15m deniyor. 2025'e kadar kontrati varmis.
  3. Ferreirinha (kanat) icin Dallas FC haberleri var. Adamlar az daha aliyomus 9m dolara, son anda yatmis transfer, herif sosyal medya hesabindan arkadaslarina veda falan bile etmis o zaman. 9m dolar serbest kalma bedelinin altina da birakabilirmis Gremio kume dustugu icin, ama bu kisim biraz spekulatif.
  4. Douglas Costa (kanat) icin Flamengo'ya gececek deniyor. Juventus'tan kiralikmis Gremio maasini odeyemeyebilirmis oyuncu da alt kumede oynamak istemiyormus.
  5. Jaminton Campaz (hucumcu orta saha) icin cok ilgi varmis ama oyuncu kalmayi sorun etmiyormus Gremio da salmak istemiyormus o yuzden.
Kadronun kalani dikkat cekici durmuyodu transfermarktta ama izleyen birine sormak lazim aslinda. Belli olmuyor transfermarkt Guney Amerika'da baya kotu ve yetersiz.
Vanderson iyi mi?

Bize orta saha değil Gedson lazım doslu sistem için bu uygun bir oyun oynamıyoruz regista tarzı biri gelecegine Berkan oynasın her türlü Gedson da berkanin yapmaya çalıştığı işlerin gerçek oyuncusu Gustavo kesinlikle bonservisiyle alınmalı ah vah çekeriz alıp kiralamak şahane olur 6 ay kiralasak bile yeter

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hangi gustavo alinmali onu anlamadim

Bu arada keşke dediklerimden biride Taylan'ın İtalya'da piyasası var ve haberlere göre LAzio maçlarında bizim takımdan İtalyanların beğendiği adamlardan biriymiş keşke 7 civarına satabilsek kendisini de yerine Umut Güneş'i Akbaba+ 30-35 milyon Tl verip alsak bizim için geleceği de düşünerek atılmış çok iyi bir adım olur.
Bu umut güneş okadar iyi mi yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt