GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 63

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
541,8K
Sayfa
63/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rteyi ve onu yonlendirenleri ikna edemezlerse yabancı sınırı seneye çok zorlayacak takımları
Kulüplerin nasıl korktuğunu düşünürsek yabancı değil.yerli oyuncu yazsanız iyi olur
en az 15 takım karşı çıkarsa tabi fb dahil buna belki birşeyler olur fb ok derse diğer 20 takımın itirazı dikkate alınmaz gibime geliyor , transferin son haftası fenere özel esnetme yapılmıştı 2 sezon önce

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Uel listesine 3 yeni oyuncu yazabiliyoruz anladigim kadariyla. O yuzden fazla oyuncu gönderip fazla oyuncu alacagimizi dusunmuyorum. Iyi teklif gelirse max 1 oyuncu göndeririz duruma göre de 2-3 oyuncu aliriz

Bize orta saha değil Gedson lazım doslu sistem için bu uygun bir oyun oynamıyoruz regista tarzı biri gelecegine Berkan oynasın her türlü Gedson da berkanin yapmaya çalıştığı işlerin gerçek oyuncusu Gustavo kesinlikle bonservisiyle alınmalı ah vah çekeriz alıp kiralamak şahane olur 6 ay kiralasak bile yeter

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Uel listesine 3 yeni oyuncu yazabiliyoruz anladigim kadariyla. O yuzden fazla oyuncu gönderip fazla oyuncu alacagimizi dusunmuyorum. Iyi teklif gelirse max 1 oyuncu göndeririz duruma göre de 2-3 oyuncu aliriz
1 santrafor tek özelliği olsun gerekirse o da son vuruş ustalığı olsun
1 adet Gedson
1 de uzak köşe plasecisi solak sağ kanat lazım (Morutani yavaş yavaş hazırlamak lazım çocuğun üstüne bir anda yük bindirince bunalıma girdi henüz saf yetenekle oynuyor zamanla işlemek lazım)

Bize orta saha değil Gedson lazım doslu sistem için bu uygun bir oyun oynamıyoruz regista tarzı biri gelecegine Berkan oynasın her türlü Gedson da berkanin yapmaya çalıştığı işlerin gerçek oyuncusu Gustavo kesinlikle bonservisiyle alınmalı ah vah çekeriz alıp kiralamak şahane olur 6 ay kiralasak bile yeter

Gustavo boş bir oyuncu gibi geldi bana.

Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt