Ömür Çelik
Kırmızı Üye
çok iyi euro oynamıştı
Bilmiyorum, sadece rakamlari iyi degil bence. Mac basi neredeyse 20 top kaybi var, öyle cok dribling atan bir tip de degilmis. Morutan da bu kadar top kaybediyor, ona sabretsek ya
Denayer hizli ama bi Marcao degil yanlis tercih olur.Scout ekibimize guvenmeliyiz bu konudadenayer sezon sonuna kalmadan alınmalı bedavaya bitiyor sözleşmesi onu şimdiden yazdım
hala çok iyi oynuyor Zagreb teçok iyi euro oynamıştı
Bizde canlanirjokic çok para ister, veremeyeceğimize göre Onyekuru derim ama o da Yunanistan da sanki ölmüş gibi üstat.
Seks hayatın nasıl ?aşk doktoru konusuna gel acil''Lider cikarsak cok baska seyler konusabiliriz'' bu cümlenin altındaki mesajlardan yola çıkarak alacagimiz superstarlari bulacağım![]()
Iyi gidiyor orda isler,bi bakayım konuyaSeks hayatın nasıl ?aşk doktoru konusuna gel acil
Rteyi ve onu yonlendirenleri ikna edemezlerse yabancı sınırı seneye çok zorlayacak takımları
Kulüplerin nasıl korktuğunu düşünürsek yabancı değil.yerli oyuncu yazsanız iyi olur
en az 15 takım karşı çıkarsa tabi fb dahil buna belki birşeyler olur fb ok derse diğer 20 takımın itirazı dikkate alınmaz gibime geliyor , transferin son haftası fenere özel esnetme yapılmıştı 2 sezon önceRteyi ve onu yonlendirenleri ikna edemezlerse yabancı sınırı seneye çok zorlayacak takımları
Kulüplerin nasıl korktuğunu düşünürsek yabancı değil.yerli oyuncu yazsanız iyi olur
1 santrafor tek özelliği olsun gerekirse o da son vuruş ustalığı olsunUel listesine 3 yeni oyuncu yazabiliyoruz anladigim kadariyla. O yuzden fazla oyuncu gönderip fazla oyuncu alacagimizi dusunmuyorum. Iyi teklif gelirse max 1 oyuncu göndeririz duruma göre de 2-3 oyuncu aliriz
seneye yabancı kuralının kalkacağını düşünüyorum seçim de yaklaşmış olacak hatta o tarihlerde seçim bile olabilir oy için her yolu deneyeceklerdir
Gustavo boş bir oyuncu gibi geldi bana.Bize orta saha değil Gedson lazım doslu sistem için bu uygun bir oyun oynamıyoruz regista tarzı biri gelecegine Berkan oynasın her türlü Gedson da berkanin yapmaya çalıştığı işlerin gerçek oyuncusu Gustavo kesinlikle bonservisiyle alınmalı ah vah çekeriz alıp kiralamak şahane olur 6 ay kiralasak bile yeter
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Boş değil boş değil sadece zaman lazım çok küçük henüz yaşı 18 yaşında bir oyuncudan bahsediyoruz doğru lige yada doğru takıma kiralamak lazım
valla banada öyle geldi, tek bı maçta 11 oynadı ondada 50 dakikada 3 gol yedik , bu sezonki en çok gol yediğimiz maç oldu zaten , bı numarasını da göremedim