Umut gunes ince isleri guzel yapıyor hücumda ama defansif acidan henuz yetersiz evetBence yok. Berkan çok daha iyi.
Umut gunes ince isleri guzel yapıyor hücumda ama defansif acidan henuz yetersiz evetBence yok. Berkan çok daha iyi.
Bu arada Farioli , yardımcı T.D olsa cidden cuk oturur bize şuan. Aranan kan , imkansız o ayrı
ft ile aynı tarz oynatıyorMesela neye gore renkdas ? Aranan kan diyorsunuz merak ediyorum neye gore bize ilac olacak ? Sirf pasaportsa dunya kadar adam var.
Paraylajovic i nasıl alcaz
Mesela neye gore renkdas ? Aranan kan diyorsunuz merak ediyorum neye gore bize ilac olacak ? Sirf pasaportsa dunya kadar adam var.
Eee zaten memnun olmadigimizi soyluyor herkes. Bu durudma ayni mentaliteyi getirmis oluyorsun. Ayrica, tam olarak ayni oyunu oynatmiyorlar.ft ile aynı tarz oynatıyor
Fatih hocamızın oynattıgı modern futbolu seviyoruzEee zaten memnun olmadigimizi soyluyor herkes. Bu durudma ayni mentaliteyi getirmis oluyorsun. Ayrica, tam olarak ayni oyunu oynatmiyorlar.
ft'den Fatih Hoca'ya gecmen guzel olmus renkdasFatih hocamızın oynattıgı modern futbolu seviyoruz
Fatih Terim’in sıkıntısı mantalitesi değil yalnız. Oynatmaya çalıştığı oyun keyifli ama ilk olarak fiziken bitiriyor takımı.Eee zaten memnun olmadigimizi soyluyor herkes. Bu durudma ayni mentaliteyi getirmis oluyorsun. Ayrica, tam olarak ayni oyunu oynatmiyorlar.
avrupadan elenince ft diyecegimft'den Fatih Hoca'ya gecmen guzel olmus renkdas![]()
avrupadan elenince ft diyecegim
hmm haklısın, inşallah ikisinden biri gelirJovic maaş olarak çok yüksekti renktaş. Ben de sırf bu yüzden Piatek derim. Jovic bizim için sadece kiralık bir aşk olur. Piatek'i çekme ihtimaliz var. (Yanlış hatırlamıyorsam Piatek 1,8 alıyordu.) Ritmini bulması gerekiyor ama.
hic izlemedim nerede oynuyor?Umut Güneş'in de sözleşme 2023'te bitiyormuş bu kış olmazsa en geç yazın satarlar eğer uzatma opsiyonları yoksa veya anlaşamazlarsa oyuncuyla.
İşimizi görür mü ki o çocuk? Taylan'dan iyidir herhalde
Fatih Terim’in sıkıntısı mantalitesi değil yalnız. Oynatmaya çalıştığı oyun keyifli ama ilk olarak fiziken bitiriyor takımı.
Gelipte fizik olarak ileri giden tek adam Marcao şuan. Tabancı gibiydi Kılınç falan gelmeden nerelerden vuruyordu. Şuan yetiştiremiyor. Hadi o saldı diyelim Morutan falan çakı gibiydi hepsi mi saldı?
İkincisi saçma sapan kadro tercihleri. Herhangi bir maça Feg-Babel aynı anda başlayamazsın mesela. Üçüncüsü de oyuna yapılan anlamsız müdahaleler
Hocamızın oynatmaya çalışıp da bir türlü oynatamadığı oyunu, kısıtlı kadrosuna rağmen bizden daha iyi oynatıyordu; belki bir şeyler katar...ft ile aynı tarz oynatıyor
hic izlemedim nerede oynuyor?