GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 78

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,2K
Sayfa
78/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesela neye gore renkdas ? Aranan kan diyorsunuz merak ediyorum neye gore bize ilac olacak ? Sirf pasaportsa dunya kadar adam var.

Yok hocam pasaport olarak değil. Karagümrük’te benim yakın zamanda izlediğim en etkileyici özellik çok takım olarak oynuyorlardı. Emre Mor , Caner gibi adamları buna ikna etmek çok zor.
Bu mesela güzel bir sebep.

Artı bizim takım öne geçtiği maçlarda otomatik olarak 11 kişi geri çekiliyor tüm maçlarda böyle oldu bu maalesef. Farioli’nin direkt sistemi bu. 2.bölge yokmuş gibi oynuyor. Ordaki zaafı bir nebze aşabiliriz bence.

Eee zaten memnun olmadigimizi soyluyor herkes. Bu durudma ayni mentaliteyi getirmis oluyorsun. Ayrica, tam olarak ayni oyunu oynatmiyorlar.
Fatih Terim’in sıkıntısı mantalitesi değil yalnız. Oynatmaya çalıştığı oyun keyifli ama ilk olarak fiziken bitiriyor takımı.

Gelipte fizik olarak ileri giden tek adam Marcao şuan. Tabancı gibiydi Kılınç falan gelmeden nerelerden vuruyordu. Şuan yetiştiremiyor. Hadi o saldı diyelim Morutan falan çakı gibiydi hepsi mi saldı?

İkincisi saçma sapan kadro tercihleri. Herhangi bir maça Feg-Babel aynı anda başlayamazsın mesela. Üçüncüsü de oyuna yapılan anlamsız müdahaleler

Fatih Terim’in sıkıntısı mantalitesi değil yalnız. Oynatmaya çalıştığı oyun keyifli ama ilk olarak fiziken bitiriyor takımı.

Gelipte fizik olarak ileri giden tek adam Marcao şuan. Tabancı gibiydi Kılınç falan gelmeden nerelerden vuruyordu. Şuan yetiştiremiyor. Hadi o saldı diyelim Morutan falan çakı gibiydi hepsi mi saldı?

İkincisi saçma sapan kadro tercihleri. Herhangi bir maça Feg-Babel aynı anda başlayamazsın mesela. Üçüncüsü de oyuna yapılan anlamsız müdahaleler

Yani Farioli hem bunu hemde pas oyununu mu oturtacak peki ? Net katilmiyorum. Fizik gucu konusunda da Marcao disinda ileri/geri gidenler pek dogru degil bence. Emre K.'ya kendinden baska kimse yardimci olamaz. Dakika 70'de girip 80. dakika'da dilin disari cikiyorsa bunun hoca ile pek ilgisi yok ya da az iligisi var (yanlis yerde oynatma vs..) ayrica Kerem gibi, Nelsson gibi, PVA gibi gun gectikce iyi giden isimlerde var. Buna Berkan'i da ekleyebilirim. Fizik olarak ileri gitmek tek basina yeterli bir aciklama degil. Ayrica bir saniye, bizim maclarda fiziken yenildigimizi gormedim ya da gozlemlemedim. Daha cok konsantrasyon ve beceriksizlik sorunumuz var. Evet dogru, istenilen pas oyununu oynama kabiliyeti dusuk isimlerde de var takimda. Bunu zaten yazip ciziyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt