yunus bu devre iyi
Meloya kaldiysak yandık.Genel olarak acayip duruyor Taylan'la kiyas kabul etmez sadece boyu kisa biraz. En iyi genc oyuncu secilmis. Fluminense Melo'yu aliyormus Melo'yla konusalim bu cocugun kafasina girsin aradigimiz on libero bu herif

Kime verdiler benim haberim yok valla ornekleri var mi 30m verilen bir on liberoVerirler Avrupadan veren olmasa Arap ülkeleri verir ki en az Avrupa'ya da 30 a transfer yapar bu paralar ucuz kabul ediliyor Avrupa için
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne zaman oldu bu o kim ya??Meloya kaldiysak yandık.
Efil efil adam ararken elde para varken hiç barcaya giden veled önermedi. Bir haber uçursa 2-3 bandına alırdık bir temiz.
Matheus fernandesKime verdiler benim haberim yok valla ornekleri var mi 30m verilen bir on libero
Ne zaman oldu bu o kim ya??
Brezilya kulüpleri zenginleşti genel olarak Flu da orada zenginlerin yatırımcılarin takımı o yüzden isterlerKime verdiler benim haberim yok valla ornekleri var mi 30m verilen bir on libero
Ne zaman oldu bu o kim ya??
Ahmet rada ramadan![]()
Gedsonun alternatifi bu olabilir.
İsim yok google image'den bulun![]()
Mohamed RedaAhmet rada ramadan
Ben hala Fluminenseye gideceğine inanmıyorum Flamengoya ihanet etmiş olur tuttuğu takımın ezeline rakibine imza atarsabaşka takımla anlaşmış bile melo
başkanları doğrulamış pazartesi imza atacak demişBen hala Fluminenseye gideceğine inanmıyorum Flamengoya ihanet etmiş olur tuttuğu takımın ezeline rakibine imza atarsa
Demek teklif gelse Fenerde de oynarmış adam çocukluğunun takımına ihanet ettiyse bize hayli hayli edermişbaşkanları doğrulamış pazartesi imza atacak demiş
orasını bilmemDemek teklif gelse Fenerde de oynarmış adam çocukluğunun takımına ihanet ettiyse bize hayli hayli edermiş
İçimden bir his yeni futbolcumuz bu çocuk diyor bunu Morutanin ilk haberi çıktığında Mayıs gibi falan hissetmiştim en son
Yıldızlara mı baktın sergiEduardoooo camavingaaaa![]()