Akın Özbilen
10 Numara!
Perisic haberi bugünde çıkmadı. 
Üzümlü kekim.
Üzümlü kekim.
Sayın yangın. Team üyesi haklılık payın olsada transfer bu bazen uyar dediğimiz olmuyor işte, beklentinin altında kalıyor. Mevcut takıma tartışılmayacak kadar kaliteli forvet sartGecen devre arası mohamedle halili aldik lakin gene forvet ariyoruz he. 5 yıldır sürekli bek ve os aramamız gibi. Bravo hocam.
Kaan dediğin Kaan Ayhan'sa o da olabilir; malum yalayıcılar değiştirmeyecek yabancı kuralını.Her transfer dönemi 3–5 tane belki tutar diye oyuncu alıp kadroyu gereksiz derinleştirip kaliteyi düşürüyoruz sadece
Berg
Man
Solbakken
İck
İsmail
Gedson
Kaan
Bu 7liden tek olur isim gedson,diğerleri ya tutarsa yada belki tutar isimler
Gedson,kanat ve fw alıp devre arasını
Sezon sonuda eksik yerlere net ve satışa göre benzer kalitede isimler alarak transferi kapatmak lazım
Alalim renkdaş sıkıntı değil paramiz bol. Lakin yazın gene forvet arayışına gireceğiz.Sayın yangın. Team üyesi haklılık payın olsada transfer bu bazen uyar dediğimiz olmuyor işte, beklentinin altında kalıyor. Mevcut takıma tartışılmayacak kadar kaliteli forvet sart
Gomisten sonra kac forvet aldi hocamız rengim. Kiraliklar dahilGecen devre arası mohamedle halili aldik lakin gene forvet ariyoruz he. 5 yıldır sürekli bek ve os aramamız gibi. Bravo hocam.
Tjk maclarina 3 puan yazabiliriz artikBestas senolla. Anlaşmış
Bunlarda gram beyin yok adam Fatih Terim'in bize dönüşü gibi bir ayağa kalkma bekliyorlar ama Şenol o adam değilBestas senolla. Anlaşmış
Hocamız almadı başkanlar aldı. Hocamiz transferde hata yapmaz.Gomisten sonra kac forvet aldi hocamız rengim. Kiraliklar dahil
Campion chipte Shorloth doğru dürüst gol atamamistiBende de o korku vardı ama Dike Championship'te yarım sezon kiralık gitmiş ve orada da 19 maç 9 gol gibi bir istatistiği var bu biraz riski azaltır gibi birde Rossi'nin sorun yaşadığı olay fizikle alakalı yoksa yetenekli bir oyuncu ki zaten iyi de istatistik yapmış ama fizik olarak çok eziliyor. Darly Dike'ta fiziksel bir problem yaşamaz ama yine de iyi araştırmak lazım.
Ne pesinde olucagim ya heryerde kolpa haber paylasiyorsun diye diyorum yalan miBeni niye isin icine katiyon olm. Gruptan ayrildim halen pesimdesin
Boeyin yerine oynayamazKaan dediğin Kaan Ayhan'sa o da olabilir; malum yalayıcılar değiştirmeyecek yabancı kuralını.
Diagne mi kalbinde taht yaptı renkdaş. Geçmiş olsun uzuldumHayir ama iyi teklifler var deniyor artik maasini verecek durumda da degiliz, gider herhalde. Keske kalbimize taht yapmasaydi da bu kadar acitmasaydi
At hirsizi diye komik olmayan bi sayfa acmiyorum en azindan, haaard cringe kocNe pesinde olucagim ya heryerde kolpa haber paylasiyorsun diye diyorum yalan mi