GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 81

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,2K
Sayfa
81/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz fazla baglanmissin renkdas :)
Sevmeyelim de tasa mi donelim
Diagne tam sen severken kıymet bilmeyen sen vazgeçmeye başlayınca sevmeye başlayan eski sevgili gibi tam ümit kesilmişken çok başka biri oldu ama exten next olmaz güvenilmez

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katilmiyorum daha cok ne yaparsa yapsin sevilmeyen ortanca cocuk gibi... Bir yerden sonra kendine bicilen rolu oynamak zorunda kaldi... O hep elinden gelenin en iyisini yapti rekor kirdi sampiyonluga katkida bulundu ama harcanan bedel icin kendisi suclandi. Geldigi andan itibaren gonderilmesi konusulmaya baslandi birkac ay icinde. Sampiyonluk kutlamalarina cagrilmadi, internette aylarca gitmesi icin zorbalik yapildi, yeri geldi isliklandi, satilmayinca yok bedellere kiralik yollandi, gol atinca oyuna katkisi olmuyor oldu, daha komple oynayinca cok gol kaciriyor oldu, yakin zamanda gosterilmeye baslanan sevgi haric asla ama asla ust uste 3 mac cikaramayan bitik Falcao kadar, maasi bir hafta gecikince sampiyonluk yarisinda takimi yalniz birakan surekli zam pesinde kosan Gomis kadar, tum sevgi ve ilgiye ragmen sadece kendine oynayan Mostafa kadar, asla Galatasaray'a gerekli bagliligi gostermeyen Halil kadar sevilmedi bu adam...

Sirf Rize'ye yaptiklari bile bir ikon olmasina yeter. Ben sadece minnet duyuyorum kendisine. Elveda col aslani...

Sevmeyelim de tasa mi donelim

Katilmiyorum daha cok ne yaparsa yapsin sevilmeyen ortanca cocuk gibi... Bir yerden sonra kendine bicilen rolu oynamak zorunda kaldi... O hep elinden gelenin en iyisini yapti rekor kirdi sampiyonluga katkida bulundu ama harcanan bedel icin kendisi suclandi. Geldigi andan itibaren gonderilmesi konusulmaya baslandi birkac ay icinde. Sampiyonluk kutlamalarina cagrilmadi, internette aylarca gitmesi icin zorbalik yapildi, yeri geldi isliklandi, satilmayinca yok bedellere kiralik yollandi, gol atinca oyuna katkisi olmuyor oldu, daha komple oynayinca cok gol kaciriyor oldu, yakin zamanda gosterilmeye baslanan sevgi haric asla ama asla ust uste 3 mac cikaramayan bitik Falcao kadar, maasi bir hafta gecikince sampiyonluk yarisinda takimi yalniz birakan surekli zam pesinde kosan Gomis kadar, tum sevgi ve ilgiye ragmen sadece kendine oynayan Mostafa kadar, asla Galatasaray'a gerekli bagliligi gostermeyen Halil kadar sevilmedi bu adam...

Sirf Rize'ye yaptiklari bile bir ikon olmasina yeter. Ben sadece minnet duyuyorum kendisine. Elveda col aslani...
Ben Diagneyi seviyorum iyi bir golcü olağanüstü bir fiziği var doğuştan gelen Mohamed ve Halilin çalışarak yapabileceği hava topu üstünlüğünü zorlamadan bile sağlıyor şu aralar da çok formda gayet iyi bir oyun oynuyor ama şampiyonluk eğlencesine Senegal kadrosuna davet edildiği ve gitmek için süresi olmasına rağmen kendi isteğiyle katılmadı umursamaz tavırları sürekli saçma sapan storyler paylaşması falcao gelecek haberleri çıkınca sahada bir adım atmak istememe tavırları penaltıdan gol atınca taraftara afra tafra yapması bunlar da gerçekler bugün için her şeyi çok iyi ama geçmiş de bazı gerçekleri gözler önüne koyuyor Diagne emekleri ve katkılarıyla saygıyı hakediyor o ayrı yine de güvenilmez birisi olduğunu da unutmamalı

Ben Diagneyi seviyorum iyi bir golcü olağanüstü bir fiziği var doğuştan gelen Mohamed ve Halilin çalışarak yapabileceği hava topu üstünlüğünü zorlamadan bile sağlıyor şu aralar da çok formda gayet iyi bir oyun oynuyor ama şampiyonluk eğlencesine Senegal kadrosuna davet edildiği ve gitmek için süresi olmasına rağmen kendi isteğiyle katılmadı umursamaz tavırları sürekli saçma sapan storyler paylaşması falcao gelecek haberleri çıkınca sahada bir adım atmak istememe tavırları penaltıdan gol atınca taraftara afra tafra yapması bunlar da gerçekler bugün için her şeyi çok iyi ama geçmiş de bazı gerçekleri gözler önüne koyuyor Diagne emekleri ve katkılarıyla saygıyı hakediyor o ayrı yine de güvenilmez birisi olduğunu da unutmamalı

O da insan, dedigim gibi kendine bicilen rolu oynadi. Bir kere herif hakkinda surekli dezenformasyon yapildi yok su kadar karisi var yok boyle kabilesi var vs. Sampiyonluk kutlamalari oldugu zaman Abdurrahim cakali bir dumenler ceviriyordu adam Arabistan'a menajer sikesiyle satilacagi icin ulkeye sokulmadi zaten sorusturma falan oldu sonra FIFA nezdinde. Diger negatif medya ilgisini bence net sekilde mobbing amacli yonetim yapiyordu cunku temel elestiri noktasi haline gelmisti, bir sekilde zorla yollamaya calistilar o da isi inada bindirdi, belki profesyonel olmasi beklenirdi ama oyle biri degil iste bu adam. Fakat takimi satmadi hep takim onu satti. Taraftar da bu oyuna zamanla dustu ve adam nefret objesi haline geldi. O noktadan sonra da dedigim gibi adam kendine bicilen rolu oynadi hep.

Profesyonel olmadigi icin guvenilmez ama dogru davranirsan fedain bile olur boyle futbolcular. Sosyal medyadaki halleri tamamen safligiyla alakali, hicbir art niyet ve cakallik bilmiyor bu adam. Boyle olunca da kullanilmaya musait oldu. Su an yakaladigi formun temel sebebi de nihayet taraftarin onu kabullenmesi.

Enis Destan, ilhan Mansızın aynısı. İyi adam ama tatmin etmez Eren Aydın'a önem verelim onunyerine. Deniz'i izlemdm ama fiziği muazzam. Görkem iyi oyuncu cüzi maaşa da alınır. Umut Güneş işini ben zor görüyorum çok para isterler. Berkan'ı da kolay kaybetmemizi istemiyorum o çocuk çok özel yerlere gelebilir. Hayatında futbol oynamamış tipler kazma sanıyor ama şutu da var derin pası da var o çocuğun, eforu nereye verdiğine bağlıdır oyuncunun performansı. Topu ayağına aldığı anda sprint atmış olup olmaması karar verme yetisini direkt etkiler, bunu anlamayanlar kazma sanıyor.
umut'a para isterler ama akbaba'nın bonservisinin üzerine bir şeyler ekleyerek bir şans yaratabiliriz belki kendi adımıza.
keza bir türlü rolünü bulamadığımız ve iyice dışarıya itilmiş olan kılınç'ı da katabiliriz paketin içine.

Ozellikle Lazio maclarina bakip ona gore transfer yapmaliyiz.
Boey'i saymazsak topu kaptiginda topu ileri tasiyan orta saha veya topa hukmedip takimi rahatlatan birisi, topla zimba gibi ucan kanat, topu tutabilen, firsatci ve bitirici forvet. Yoksa bu futbolcularla deplasmanda gol atmamiz mucize.
Gedson %100 gibi
Bir tane net Bruma tarzi birisi
Forvet de bilemiyorum artik. Bugun hem Piatek'i hem Jovic'i bol bol izledim. Jovic'in golleri Falcao gibi spectacular olsa da Piatek de inanilmaz firsatci gibi geldi, duran toplarda iyi gibiydi ve daha ucuz olur gibi. Tabi topla iliskilerini bilmiyorum. Fakat Bruma ve Boey cok onemli olacaklar.
Gedson ve Berkan bol bol top kapacaklar, topu ya hizla ileri surecekler ya da kanada verecekler. Piatek savunmayi mesgul ederken Cica da ortadan hucuma gelip topla bulusacak. Aslinda keske 6 numara da ortaya hareketlense ama o işi Gedson da yapabilir. Berkan, Gedson'a da rahatlik verecektir. Zaten ortayi kapatirlarsa illaki kanatlari bos kalacaktir. Orada da Piatek'in firsatciligi öne cikacak.
Kucuk nuanslari da katarsak Muslera topu oyuna daha hizli sokmali veya Marcao da 1 tık seri pas atmali.
Asıl iş Bruma tarzi kanadi bulmak.

Ozellikle Lazio maclarina bakip ona gore transfer yapmaliyiz.
Boey'i saymazsak topu kaptiginda topu ileri tasiyan orta saha veya topa hukmedip takimi rahatlatan birisi, topla zimba gibi ucan kanat, topu tutabilen, firsatci ve bitirici forvet. Yoksa bu futbolcularla deplasmanda gol atmamiz mucize.
Gedson %100 gibi
Bir tane net Bruma tarzi birisi
Forvet de bilemiyorum artik. Bugun hem Piatek'i hem Jovic'i bol bol izledim. Jovic'in golleri Falcao gibi spectacular olsa da Piatek de inanilmaz firsatci gibi geldi, duran toplarda iyi gibiydi ve daha ucuz olur gibi. Tabi topla iliskilerini bilmiyorum. Fakat Bruma ve Boey cok onemli olacaklar.
Gedson ve Berkan bol bol top kapacaklar, topu ya hizla ileri surecekler ya da kanada verecekler. Piatek savunmayi mesgul ederken Cica da ortadan hucuma gelip topla bulusacak. Aslinda keske 6 numara da ortaya hareketlense ama o işi Gedson da yapabilir. Berkan, Gedson'a da rahatlik verecektir. Zaten ortayi kapatirlarsa illaki kanatlari bos kalacaktir. Orada da Piatek'in firsatciligi öne cikacak.
Kucuk nuanslari da katarsak Muslera topu oyuna daha hizli sokmali veya Marcao da 1 tık seri pas atmali.
Asıl iş Bruma tarzi kanadi bulmak.

Çok güzel yazmışsın üstad keşke olsa keşke. Biz beklentileri çok mu yukarı çekiyoruz acaba bu ocak ayı için Jovic-Piatek tarzı isimleri sayarak.

1- İsmail Çokçalış (Tapusuyla)
2- İrfan Can Eğribayat (Tapusuyla)
3- Felipe Melo (1.5 yıllık Tapusuyla Asgari ücret)
4- Gedson Fernandes (Tapusuyla)
5- Dennis Man (1.5 yıllık Kiralık)

Bunlar harici bir şey istemiyorum başkandan.

Belki çilek niyetine Ianis Hagi’yi de alabiliriz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada ikisi de gelmez muhtemelen ama Jovic mi Piatek mi deseniz ben Piatek derim zira oyun baskınlığı daha yüksek bir oyuncu. Her ikisi de ortamına göre performans veren tipler o açıdan bizde kendilerini bulabilirler ama bize esas uyan Piatek olurdu.

Diagne giderse 1.5 sene kiralamak belki ihtimal dahilinde olabilir bilmiyorum son durumları.
Piatek imkansiz degil. Gecen sezon sonu bilegini kirdi, ve genel olarqk hertha da istenileni veremedi. He 25 m ödedikleri adami kaca salarlar ayri mesele.

Çok güzel yazmışsın üstad keşke olsa keşke. Biz beklentileri çok mu yukarı çekiyoruz acaba bu ocak ayı için Jovic-Piatek tarzı isimleri sayarak.
Elimde olsa 4 tane transfer yaparim. Berkan'i cok seviyorum ama topla iliskisini begenmiyorum + panik topcu. Mesela Gedson'un yaninda Melo olsa ileriye ne kosular yapardi veya topu kaptigi an herkesi beslerdi. Simdi o gorevi Gedson yapmak zorunda ve isterse bence cok iyi yapar 1 - geride Berkan gibi kosan, rakibi bozan oyuncu olacak 2 - 10 numarada zırt pırt top kaptiran birisi olmayacagi icin kafasi rahat olacak.
Eger Piatek veya Jovic'in topla iliskisi iyiyse ki Madrid, Jovic'i bosuna almaz, bence guzel takim olacagiz. Yeter ki iyi bir kanat bulalim + Boey sakatlanmasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt