Sevmeyelim de tasa mi donelim
Katilmiyorum daha cok ne yaparsa yapsin sevilmeyen ortanca cocuk gibi... Bir yerden sonra kendine bicilen rolu oynamak zorunda kaldi... O hep elinden gelenin en iyisini yapti rekor kirdi sampiyonluga katkida bulundu ama harcanan bedel icin kendisi suclandi. Geldigi andan itibaren gonderilmesi konusulmaya baslandi birkac ay icinde. Sampiyonluk kutlamalarina cagrilmadi, internette aylarca gitmesi icin zorbalik yapildi, yeri geldi isliklandi, satilmayinca yok bedellere kiralik yollandi, gol atinca oyuna katkisi olmuyor oldu, daha komple oynayinca cok gol kaciriyor oldu, yakin zamanda gosterilmeye baslanan sevgi haric asla ama asla ust uste 3 mac cikaramayan bitik Falcao kadar, maasi bir hafta gecikince sampiyonluk yarisinda takimi yalniz birakan surekli zam pesinde kosan Gomis kadar, tum sevgi ve ilgiye ragmen sadece kendine oynayan Mostafa kadar, asla Galatasaray'a gerekli bagliligi gostermeyen Halil kadar sevilmedi bu adam...
Sirf Rize'ye yaptiklari bile bir ikon olmasina yeter. Ben sadece minnet duyuyorum kendisine. Elveda col aslani...