Babel ve Feghoulinin sozlesmeleri sezon sonu zaten bitiyor , kontenjan acmak icin en kotu geri kalan paralarini verip gonderirler zaten diye dusunuyorum.Biraz da gülelim
Babel ve Feghoulinin sozlesmeleri sezon sonu zaten bitiyor , kontenjan acmak icin en kotu geri kalan paralarini verip gonderirler zaten diye dusunuyorum.Biraz da gülelim
taraftara 3 futbolcu gonderme hakkin var deseler bu 3 ismi sayarlar herhalde
Bunlari basimiza bela eden dursun ozbek ve cengiz yonetimlerinin allah belasini versinBabel ve Feghoulinin sozlesmeleri sezon sonu zaten bitiyor , kontenjan acmak icin en kotu geri kalan paralarini verip gonderirler zaten diye dusunuyorum.
paran olacak Jakub Kaminskiyi alacanBabel yerine direk brian ocampoya cokelim
Terim sayesinde sezonumuz kasım ayinda bitti renkdas. Simdi yeni sezonu planlıyoruz.Niye bu kadar erken acildi?
Sen oyle san 2. Devre hamsisporu yakaliycazTerim sayesinde sezonumuz kasım ayinda bitti renkdas. Simdi yeni sezonu planlıyoruz.
Rizesporu muSen oyle san 2. Devre hamsisporu yakaliycaz
Sen Rizeyi destekle.Rizesporu mu
Seni 4 senedir hayal aleminden uyandıramadık ısrarla 5.ye dalmak istiyosunSen oyle san 2. Devre hamsisporu yakaliycaz
Bu neyin düşmanlığı ben anlamadım, tamam ligde işler karışık ama olanları görüyorsunuz, Avrupa'da yaptıklarımız ortada sezon sonunu görmek lazım hiç değilse 5 yıllık bir proje var ortada ha doğru ha eksik meyvelerini bir versin bakalım... Şuan takımı desteklemek gerek.1- Teknik direktör transferi ( Marcelo Gallardo )
2- Yerli Sağ bek transferi ( Bünyamin Balcı )
3- 6 numara ( Melo olabilir yarım sezonluk )
4- Forvet ( Devre arası kaliteli forvet almak zor kiralık yoluna gidilebilir.
eğer terim kalacaksa takımda hiçbir transfer girişimi olmamalı
Hic biri de gitmezGalatasaray devre arasında Diagne, Feghouli ve Babel'le yollarını ayıracak
Milliyet
Hayir kurumumuyuz lan bizBursaspor, İsmail Çokçalış'ın 26 Kasım'da sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini açıkladı
Kulüp ikinci başkanı Emin Adanur: "Bu oyuncu ile anlaşan kulüp, Türk futboluna ihanet etmiştir. Lütfen Bursaspor'a emeğinin hakkını vermeden İsmail Çokçalış'ı transfer etmeyin"
Terim bunları gönderir mi lan. Oyuna kimi sokacak yoksamukemmel olur
Babeli Terim aldirdi.Bunlari basimiza bela eden dursun ozbek ve cengiz yonetimlerinin allah belasini versin
Bu neyin düşmanlığı ben anlamadım, tamam ligde işler karışık ama olanları görüyorsunuz, Avrupa'da yaptıklarımız ortada sezon sonunu görmek lazım hiç değilse 5 yıllık bir proje var ortada ha doğru ha eksik meyvelerini bir versin bakalım... Şuan takımı desteklemek gerek.