GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 9

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
540,4K
Sayfa
9/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 yıllık proje terime emanet edilmelimi sence ? Bu sezon hangi oyundan zevk aldın ? marsilya maçı hariç sistem yok ,sürekli bir kadro yok , hakemleri geçin herkese yapılıyor bu hatalar hakemlere suç atmak kolay Galatasaray takımıysan çatır çatır oynayacaksın. ben bir taraftar olarak takımın başında görmek istemiyorum, buda benim fikrim artık genç hocaların gelme zamanı
Kim mesela o genç hocalar , örnekler misin ?

yerli kaleci
yerli sol bek veya sağ bek
iki orta saha
bir sağ kanat
Ama özellikle orta saha ve kanat oyuncuları ne vereceği belli olmayan sırf az alıyor bonservisi düşük diye alınacak yetersiz adamlardan oluşmamalı.
Genç mi olur yaşlı mı olur bonservisi elinde veya yüksek bonservisli mi olur onu bunu bilmem. Bildiğim ve olması gereken Galatasaraya yakışacak fark yaratan kaliteli oyuncular olmalıdır.Anadolu takımlarından farkımız olsun. İşte bunu hissettirecek oyuncular olmalıdır.

Bu yukarıda bahsettiğim sene başında yapılmalıydı. her zamanki gibi rezil transfer sezonu geçirildi.Devre arası düzeltilsin diyoruz.Ama transferi yapacak kişiler aynı adamlar olduğu için pek ümidim yok.Zaten kaynak yaratamayan zayıf bir yönetimde olunca hiç ümit olmuyor.

Bu adamı burada paylaşmak istemezdim ama Galatasaray düşmanlığı artık çok uç seviyeye ulaştı. Tamam söz konusu Galatasaray düşmanlığıysa özgürlükler ülkesindeyiz ama en azından taraftarımız bu adama sosyal medya üzerinden de olsa tepkisini göstermeli.

Bu adamı burada paylaşmak istemezdim ama Galatasaray düşmanlığı artık çok uç seviyeye ulaştı. Tamam söz konusu Galatasaray düşmanlığıysa özgürlükler ülkesindeyiz ama en azından taraftarımız bu adama sosyal medya üzerinden de olsa tepkisini göstermeli.

B3nimde Şerefsiz namussuz denince ilk aklıma gelenlerden sen oluyorsun

BÖyle durumları minisbüsçü işini halleden ekibe devretmek lazım ne güzel yalatmışlardı o ite Apo’ya söylediklerini

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt