Oral Sever
Berlin Panteri
Kim mesela o genç hocalar , örnekler misin ?5 yıllık proje terime emanet edilmelimi sence ? Bu sezon hangi oyundan zevk aldın ? marsilya maçı hariç sistem yok ,sürekli bir kadro yok , hakemleri geçin herkese yapılıyor bu hatalar hakemlere suç atmak kolay Galatasaray takımıysan çatır çatır oynayacaksın. ben bir taraftar olarak takımın başında görmek istemiyorum, buda benim fikrim artık genç hocaların gelme zamanı
Ya da babel-cladiu petrila, feghouli- lanis hagi diagne-dennis manBabel-popescu feghouli-solbakken diagne- moffi![]()
Evet dalmak istiyorum.Futbolu yavas yavas ogrenicez.Hoca gitsin diyede takimdan vazgecek degiliz Hamsisporu her turlu yakalariz yakalayamZsak.saglik olsun.Seni 4 senedir hayal aleminden uyandıramadık ısrarla 5.ye dalmak istiyosun
Kimlikteki adını söyle bana.8jk - altay
afyonu patlayacak demekkiFb afyonla eslesti kupada
Apple 14 ultra max cihazımdan gönderildi
Bu adamı burada paylaşmak istemezdim ama Galatasaray düşmanlığı artık çok uç seviyeye ulaştı. Tamam söz konusu Galatasaray düşmanlığıysa özgürlükler ülkesindeyiz ama en azından taraftarımız bu adama sosyal medya üzerinden de olsa tepkisini göstermeli.
Bu adamı burada paylaşmak istemezdim ama Galatasaray düşmanlığı artık çok uç seviyeye ulaştı. Tamam söz konusu Galatasaray düşmanlığıysa özgürlükler ülkesindeyiz ama en azından taraftarımız bu adama sosyal medya üzerinden de olsa tepkisini göstermeli.
Oral Orbay SezerKimlikteki adını söyle bana.