GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 18

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
540,9K
Sayfa
18/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İş işten geçdikten sonra alsan ne olacak.
Köşeye sıkışınca bu tür sorular sormakdan vazgeçin.
Bu isimleri ben bulmayacağım başımızdaki milyonları cebe indiren kişiler ve reklamın kralını yapan yöneticiler bulacak.
Bu isimleri ben bulmayacagim diyorsun basimizdakiler bulacak diyorsun. Ee boey cica nelsson morutan gibi adamlari almislar yine begrnilmiyor. ki adam lar iyi oynadilar hele hele cica

U19 maçını izliyorum sahada bulunan 22 futbolcudan ışık veren 4 kişi falan.
Türk futbolunda altyapıda yabancı oyuncu geliştirme konusu artık konuşulması gereken bir konu.
Bir çocuk türkiyede doğdu diye futbol gibi bir spor dalında ayrıcalık sahibi olmamalı.
Mevcut sistem tamamen verimsiz, zaten verimli olsa ligde oynayan yerli oyuncular 10 senedir değişmeli oynamazdı.
Işık veren genç oyunculara bakıyorsun.
Kerem,
Halil(gurbetçi)
Rıdvan
Berkan(gurbetçi)
ferdi(gurbetçi)

Dün gol atanlara bakıyorsun umut bozok- can bozdoğan(gurbetçi)

38 yaşındaki herifler oradan oraya sürükleniyor düşen takımın oyuncuları çıkanlara gidiyor.

Büyük sorunlar var biz ligde yabancı artması yarışı artırır yerli kalitesini artırır diyoruz ama sorun daha aşağılarda bu çocukları daha 10 yaşındayken kendisinden biyolojik olarak üstü olanlarla yarışmayı öğrenmesi gerkiyor.

Bizim evlatlarımız ayağına giren girmesin, yerli yetiştirici olmalıyız ayağına giren önce 1.5 sene bu çocukları neden engellediğinin hesabını versin.

Bu isimleri ben bulmayacagim diyorsun basimizdakiler bulacak diyorsun. Ee boey cica nelsson morutan gibi adamlari almislar yine begrnilmiyor. ki adam lar iyi oynadilar hele hele cica

Boey dışında maliyet performans olarak son derece sıradan oyuncular.Bu arada nelsson ve cicanın maliyetlerininde 5,6 taksitle normal olduğunu düşünüyorum.Muhtemelen taksit olayı olmasa 3,4 milyona alınabilirlerdi.
Benim anlatmak istediğim bu tarz iki,üç oyuncuyu al koy eyvallah ama ilk 11 için söylüyorum takımın büyük bir çoğunluğunu bu tarz adamlardan oluşturursan olmaz.

Mesela bizim yabancı stopere değil yerli stopere ihtiyacımız vardı.Yabancı hakkımızı komple defans hattında kullanmakla hata yapdılar.Bu tür planlama hatalarıda yapıldı.

Boey dışında maliyet performans olarak son derece sıradan oyuncular.Bu arada nelsson ve cicanın maliyetlerininde 5,6 taksitle normal olduğunu düşünüyorum.Muhtemelen taksit olayı olmasa 3,4 milyona alınabilirlerdi.
Benim anlatmak istediğim bu tarz iki,üç oyuncuyu al koy eyvallah ama ilk 11 için söylüyorum takımın büyük bir çoğunluğunu bu tarz adamlardan oluşturursan olmaz.

Mesela bizim yabancı stopere değil yerli stopere ihtiyacımız vardı.Yabancı hakkımızı komple defans hattında kullanmakla hata yapdılar.Bu tür planlama hatalarıda yapıldı.
Kaani istedik adamlar 6-7 m fiyat cektiler. Alabilecegimiz daha iyi yerli stoper yok. Tek kritik noktam pva + 6no ( ya da gedson) alinmamasiydi

Bence de yuksek para forvete verilmeli. Jovic filan olmuyorsa Gomis'i alalim.
Gedson
Berg
Gomis
Irfan
Bu 4 transfer yeter. Irfan sadece ligde oynar.

1638619993386.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt