GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 16

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
540,6K
Sayfa
16/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkan haberlere bakılırsa yabancı olarak B2B (Gedson, Boudaoui vs.) + DLP (Berg, Fathi, Hacıahmetoviç vs.) + Sağda oynayan solak IF (Man, Skov Olsen, Olbakken vs.) + Santrafor (Kolo Muani, Wind, Bakambu vs.) düşünülüyor.

Takımda zaten 14 yabancı var, Omar da dönecek 15 olacak. Bu dört transferin olması için 5 kişinin gitmesi lazım. Yedlin-Gustavo-Babel-Feghouli-Diagne diye düşünüyorlardır muhtemelen ama bunların hiçbirine alıcı bulamayız, en fazla fesih gelir.

Ben bu yüzden yabancı olarak ikiden fazla transfer yapamayacağımızı düşünüyorum. Umarım bankalar birliği anlaşması seneye yazın elimizi kolumuzu bağlamaz çünkü her halükarda son bir operasyon gerekiyor.

Çıkan haberlere bakılırsa yabancı olarak B2B (Gedson, Boudaoui vs.) + DLP (Berg, Fathi, Hacıahmetoviç vs.) + Sağda oynayan solak IF (Man, Skov Olsen, Olbakken vs.) + Santrafor (Kolo Muani, Wind, Bakambu vs.) düşünülüyor.

Takımda zaten 14 yabancı var, Omar da dönecek 15 olacak. Bu dört transferin olması için 5 kişinin gitmesi lazım. Yedlin-Gustavo-Babel-Feghouli-Diagne diye düşünüyorlardır muhtemelen ama bunların hiçbirine alıcı bulamayız, en fazla fesih gelir.

Ben bu yüzden yabancı olarak ikiden fazla transfer yapamayacağımızı düşünüyorum. Umarım bankalar birliği anlaşması seneye yazın elimizi kolumuzu bağlamaz çünkü her halükarda son bir operasyon gerekiyor.

Babel ve Diagne ile feshedilmeli kazık girdi artık çıkmaz. Feghouli yerine alınmayacaksa sezon sonuna kadar kalabilir.

O adamlari gonderebilseydik çoktan giderlerdi. Ben gedson gelir gustavo gider diyorum, onun dışında babel giderse bir kanat gelir. Forvet giderse de bir forvet. Omarin oynayacak durumda olduğunu sanmıyorum.

Nando
boey nelsson marcao pva
berg/Berkan
cica gedson
morutan piatek/icardi Kerem

ne takim olurdu ama ..

El de 1. ya da 2. olmamiza bagli olacak. 1. olursak rahat yapariz
Çok etkileyeceğini düşünmüyorum, zaten sezon başında verilen sözleşmeler resmen 6 ayda yuzde 40 arttı. Yayın, tribün, forma satışı v.b. gelir kalemleri hep türk lirası üzerinden, çok beklentiye girmemek lazım. Bazı arkadaşlar fesih filan demişler ama yarım sezon sözleşmesi kalan Babel ve Fegin sözleşmeleri 1.5 yada 2 milyon euroya filan fesh edilecek ise büyük hata bence.

Fransa Ligue 1'in yayıncı kuruluşunda görev yapan Maxime Gras, TRT Spor'a yaptığı açıklamada Kerem'i Lyon ve Marsilya'nın istediğini söyledi.

23 yaşındaki kanat oyuncusunun değerinin bu iki takımın çekişmesiyle iyice artacağını belirten Gras, "Bonservisi 30 milyon Euro'ya kadar çıkabilir. Lyon-Marsilya rekabetinde her şey olabilir. Bu takımlardan biri bir futbolcuyla ilgilenirse, diğerinin ilgisi de bu yöne kayar. Marsilya'nın bu transferde bir adım önde olduğunu düşünüyorum." dedi.

Fransa Ligue 1'in yayıncı kuruluşunda görev yapan Maxime Gras, TRT Spor'a yaptığı açıklamada Kerem'i Lyon ve Marsilya'nın istediğini söyledi.

23 yaşındaki kanat oyuncusunun değerinin bu iki takımın çekişmesiyle iyice artacağını belirten Gras, "Bonservisi 30 milyon Euro'ya kadar çıkabilir. Lyon-Marsilya rekabetinde her şey olabilir. Bu takımlardan biri bir futbolcuyla ilgilenirse, diğerinin ilgisi de bu yöne kayar. Marsilya'nın bu transferde bir adım önde olduğunu düşünüyorum." dedi.
Lyon'a 15, Marsilya'ya 35 milyona satalım. Ribery'nin parasını da dahil edelim.

Fiyatını daha önce belirlemiş idik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt