GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 15

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
540,5K
Sayfa
15/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stanciu gelseydi keşke de 28 yaşında Çekya da oynuyor diye küçümsedigin adamı görseydin Cica ve Stanciuyu beraber izlemek isterdim berkanla beraber rakipler top goremezdi

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olabilir renktas bu senin gorusun. Ben rumen oyunculara pek sicak bakmiyorum. Ustte de dedigim gibi son yillarda Chiriches haric yuksek seviyede oynayan bir rumen oyuncu yok.

Olabilir renktas bu senin gorusun. Ben rumen oyunculara pek sicak bakmiyorum. Ustte de dedigim gibi son yillarda Chiriches haric yuksek seviyede oynayan bir rumen oyuncu yok.
Söylediklerine büyük oranda katılıyorum kesinlikle Rumenlere dair soru işaretleri var ama hem Morutan ve Cicaldau'nun performansı, hem de Hagi-Popescu faktörü düşünülünce belki Rumen futbolunun çıkış periyodundan yararlanacak da olamaz mıyız? Razvan Marin bu sezon döktürüyor İtalya'da örneğin.

Ya da mesela bundan birkaç yıl önce Çek futbolu bitik gibiydi ama şimdi Çek futbolcular çok etkili 5 büyük ligde. Norveç de sanki benzer bir çıkış yaptı yakın zamanlarda.

Bu tivibuspor daki rumen gazeteci Romanya liginin seviyesinden bahsetti ama ona bakarsak Cicaldau yla Aytaç i bir tuttu çok takmamak lazım

Ademi incitmis diyelim okumuş etmiş adamlarız hayatını sevmiş demek ayıp olur

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O zaman kesin peşine düşek olacağı varsa... Hem Bjklilerin gözyaşları çok tatlı oluyor hem de forvet dediğin adam biraz sikici olmalı...

Icardi gibi karı köpeği olmadığı müddetçe ırz düşmanlığına olumlu bakarım.

O zaman kesin peşine düşek olacağı varsa... Hem Bjklilerin gözyaşları çok tatlı oluyor hem de forvet dediğin adam biraz sikici olmalı...

Icardi gibi karı köpeği olmadığı müddetçe ırz düşmanlığına olumlu bakarım.
icardi keske gelse bize. ortaligin a...........

Luka jovicin maliyeti yüksek olur ben ihtimal vermiyorum bugün Dortmund Leverkusen leipizig de rahatlıkla oynayabilecek bir oyuncu transfer politikamızla da uyuşmaz oyuncu kalitesi olarak değil maliyet acisindan

Acaba ben niye jovicin bizi 2019 yazından beri takip ettiğini düşünüyorum 🤨real madridle eslestigimizde jovicin instagramina bakmıştım diye bisey hatırlıyorum sanki 🤨 ki jovic 2019 yazinda transfer olmus madride.ama bu söylediklerim psikopatolojik acidan freudun incelemesi gereken bisey olabilir😕 bana oyle geliyo olabilir😐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt