Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
Luka Jovic Bjk'deki herifin sevgilisini çalıp adamı depresyona sokan delikanlı kardeşimiz miydi??
Olabilir renktas bu senin gorusun. Ben rumen oyunculara pek sicak bakmiyorum. Ustte de dedigim gibi son yillarda Chiriches haric yuksek seviyede oynayan bir rumen oyuncu yok.Stanciu gelseydi keşke de 28 yaşında Çekya da oynuyor diye küçümsedigin adamı görseydin Cica ve Stanciuyu beraber izlemek isterdim berkanla beraber rakipler top goremezdi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Söylediklerine büyük oranda katılıyorum kesinlikle Rumenlere dair soru işaretleri var ama hem Morutan ve Cicaldau'nun performansı, hem de Hagi-Popescu faktörü düşünülünce belki Rumen futbolunun çıkış periyodundan yararlanacak da olamaz mıyız? Razvan Marin bu sezon döktürüyor İtalya'da örneğin.Olabilir renktas bu senin gorusun. Ben rumen oyunculara pek sicak bakmiyorum. Ustte de dedigim gibi son yillarda Chiriches haric yuksek seviyede oynayan bir rumen oyuncu yok.
Polyanna mı okudun baby?Icerdeki trabzon macini alacagimiza gore ts ile aradaki puan farki 11
Ademi incitmis diyelim okumuş etmiş adamlarız hayatını sevmiş demek ayıp olurLuka Jovic Bjk'deki herifin sevgilisini çalıp adamı depresyona sokan delikanlı kardeşimiz miydi??
aynen o kralLuka Jovic Bjk'deki herifin sevgilisini çalıp adamı depresyona sokan delikanlı kardeşimiz miydi??
Ademi incitmis diyelim okumuş etmiş adamlarız hayatını sevmiş demek ayıp olur
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aynen o kral
icardi keske gelse bize. ortaligin a...........O zaman kesin peşine düşek olacağı varsa... Hem Bjklilerin gözyaşları çok tatlı oluyor hem de forvet dediğin adam biraz sikici olmalı...
Icardi gibi karı köpeği olmadığı müddetçe ırz düşmanlığına olumlu bakarım.
Puan farki bjkIcerdeki trabzon macini alacagimiza gore ts ile aradaki puan farki 11
O nedenPuan farki bjk