GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 14

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
540,5K
Sayfa
14/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson rotasyon olur gibime geliyo şu haliyle berkanı kesemez berg-berkan-cica şeklinde bi orta saha görürüz eğer gelirse bu sarı eleman yazında berkanı satıp gedsonu monte ederiz işte

He yerli işi bence irfanı koymak mantıklı değil pek sol beke eren elmalı çekip ligde pva yı dinlendirmek daha cazip
Sen Cicayi yazar mıydın kadroya ya çöp Cica boşver onu Gedson desen zaten Benfica artığı değil mi renktas

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen az gömmüyordun renktas eğer kişileri karıştırmıyorsam Cicanin kıymetini bilelim renktas umarım şu iki maç bir nebze olsun yokluğunu idare edip skoru alabiliriz

Görüşlerim bi nebze değişmiş olsa da ilk geldiği halinden pek ileride görmüyorum ki Berkan'dan daha büyük umutlarla alınmasına rağmen orta sahadaki asıl sivrilen ismin Berkan olması bu görüşümü doğruluyor.He tabi ligin 2.devresi ön alanda daha efektif kullanırsak bir şeyler değişebilir tabi.

Görüşlerim bi nebze değişmiş olsa da ilk geldiği halinden pek ileride görmüyorum ki Berkan'dan daha büyük umutlarla alınmasına rağmen orta sahadaki asıl sivrilen ismin Berkan olması bu görüşümü doğruluyor.He tabi ligin 2.devresi ön alanda daha efektif kullanırsak bir şeyler değişebilir tabi.
Hepsi bizim oyuncumuz ama Berkan benim içinde başka yıllar evvel daha adamlar kulübüne dahil olmayıp sağa sola racon kesmeyen Arda da böyle düşünüyordum sahadaki taraftar gibi oynuyor Cicaysa esasında bir 10 numara Gedson geldiği anda top çıkarma olayında sorun kalmayacak Cica da rahat rahat hücuma çıkacak

Sag kanat icin bize yazilan Skov Olsen, Solbakken ve Dennis Man gibi isimler yerine topla basip gidebilen ve rakibin uzerine giden bir kanat oyuncu tercih ederim. Profil olarak ornek vermek gerekirse Porto’lu Luis Diaz ve Boca’li Sebastian Villa gibi.
Skov olsenin olacağını sanmıyorum hoca belli ki santrafor da oynayabilen bir sağ kanat istiyor bu profile en uygun oyuncu da Dennis man

Transfer de hemen uyum sağlayacak oyuncular alınacaktır diye düşünüyorum Denis Man bu yüzden tercih edilebilir Gedson gelirse direk katkı verir

En geç 2023'te yabancı sınırı kalkar o yüzden adam almaktan çekinmeye gerek yok yani Gedson Berg Man Wind vs. hepsi gelsin para varsa.

Sağa Feg tipinde , içe girip playmakerlık yapabilecek bir adam lazım bence. Solda zaten dribling konusunda iyi olan bir adamımız var.

Skov olsenin olacağını sanmıyorum hoca belli ki santrafor da oynayabilen bir sağ kanat istiyor bu profile en uygun oyuncu da Dennis man

Iki rumen oyuncu yeterli. Ben rumen oyuncularin transferlerine pek sicak bakan biri degilim. Son yillarda Chiriches haric yuksek seviyede oynayan bir rumen oyuncu olmadi. Razvan Marin Standard Liege’de iyiydi, Ajax’da ise tutmadi ve simdi Cagliari’de oynuyor. Romanya liginin en yuksek satisi olan Dennis Man italya ikinci liginde mucadele eden Parma’da bile duzenli olarak oynayamiyor. Stanciu 28 yasinda ve Slavia Prag’da oynuyor. Brighton’un Hagi’nin takimindan aldigi Tudor Baluta’yi kiralik gittigi takimlarda bile oynatmadilar.

Morutan ve Cicaldau bize yazilmaya basladiginda bir rumen gazeteci Tivibu spor’a konusup Romanya liginin seviyesini zaten ozetlemisti.

Iki rumen oyuncu yeterli. Ben rumen oyuncularin transferlerine pek sicak bakan biri degilim. Son yillarda Chiriches haric yuksek seviyede oynayan bir rumen oyuncu olmadi. Razvan Marin Standard Liege’de iyiydi, Ajax’da ise tutmadi ve simdi Cagliari’de oynuyor. Romanya liginin en yuksek satisi olan Dennis Man italya ikinci liginde mucadele eden Parma’da bile duzenli olarak oynayamiyor. Stanciu 28 yasinda ve Slavia Prag’da oynuyor. Brighton’un Hagi’nin takimindan 3 milyona aldigi Tudor Baluta’yi kiralik gittigi takimlarda bile oynatmadilar.

Morutan ve Cicaldau bize yazilmaya basladiginda bir rumen gazeteci Tivibu spor’a konusup Romanya liginin seviyesini zaten ozetlemisti.
Stanciu gelseydi keşke de 28 yaşında Çekya da oynuyor diye küçümsedigin adamı görseydin Cica ve Stanciuyu beraber izlemek isterdim berkanla beraber rakipler top goremezdi

Hiç izlemedim ama bu Nantes'daki Randal denen herif videolarda muazzam duruyor güçlü süratli topa sert vuruyor dribbling yapıyor... Pas oyununda da faal ise kusursuz transfer olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt