İsmail Cokcalis ve irfanı alırsak çok iyi olur
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İrfana para verecegimize bence okani deneyelim. İsmail de 1 senedir sakat, o çocugun kendine gelmesi zaman alir
İsmail Cokcalis ve irfanı alırsak çok iyi olur
Sen Cicayi yazar mıydın kadroya ya çöp Cica boşver onu Gedson desen zaten Benfica artığı değil mi renktasGedson rotasyon olur gibime geliyo şu haliyle berkanı kesemez berg-berkan-cica şeklinde bi orta saha görürüz eğer gelirse bu sarı eleman yazında berkanı satıp gedsonu monte ederiz işte
He yerli işi bence irfanı koymak mantıklı değil pek sol beke eren elmalı çekip ligde pva yı dinlendirmek daha cazip
Bizde sağlam sakat olmayan sağ bek yok ki birinin ayağı koptu sanırım diğeri kör oldu oynayan da düşmana güven dosta korku veriyorİrfana para verecegimize bence okani deneyelim. İsmail de 1 senedir sakat, o çocugun kendine gelmesi zaman alir
???Sen Cicayi yazar mıydın kadroya ya çöp Cica boşver onu Gedson desen zaten Benfica artığı değil mi renktas
rakipler kalemize gelmeyecekse olabilirfb kalecisi berkenin mukavelesi bitiyomuş devreye girerek renklerimize bağlamak lazım
Geçen az gömmüyordun renktas eğer kişileri karıştırmıyorsam Cicanin kıymetini bilelim renktas umarım şu iki maç bir nebze olsun yokluğunu idare edip skoru alabiliriz
Görüşlerim bi nebze değişmiş olsa da ilk geldiği halinden pek ileride görmüyorum ki Berkan'dan daha büyük umutlarla alınmasına rağmen orta sahadaki asıl sivrilen ismin Berkan olması bu görüşümü doğruluyor.He tabi ligin 2.devresi ön alanda daha efektif kullanırsak bir şeyler değişebilir tabi.Geçen az gömmüyordun renktas eğer kişileri karıştırmıyorsam Cicanin kıymetini bilelim renktas umarım şu iki maç bir nebze olsun yokluğunu idare edip skoru alabiliriz
Hepsi bizim oyuncumuz ama Berkan benim içinde başka yıllar evvel daha adamlar kulübüne dahil olmayıp sağa sola racon kesmeyen Arda da böyle düşünüyordum sahadaki taraftar gibi oynuyor Cicaysa esasında bir 10 numara Gedson geldiği anda top çıkarma olayında sorun kalmayacak Cica da rahat rahat hücuma çıkacakGörüşlerim bi nebze değişmiş olsa da ilk geldiği halinden pek ileride görmüyorum ki Berkan'dan daha büyük umutlarla alınmasına rağmen orta sahadaki asıl sivrilen ismin Berkan olması bu görüşümü doğruluyor.He tabi ligin 2.devresi ön alanda daha efektif kullanırsak bir şeyler değişebilir tabi.
Skov olsenin olacağını sanmıyorum hoca belli ki santrafor da oynayabilen bir sağ kanat istiyor bu profile en uygun oyuncu da Dennis manSag kanat icin bize yazilan Skov Olsen, Solbakken ve Dennis Man gibi isimler yerine topla basip gidebilen ve rakibin uzerine giden bir kanat oyuncu tercih ederim. Profil olarak ornek vermek gerekirse Porto’lu Luis Diaz ve Boca’li Sebastian Villa gibi.
Iki rumen oyuncu yeterli. Ben rumen oyuncularin transferlerine pek sicak bakan biri degilim. Son yillarda Chiriches haric yuksek seviyede oynayan bir rumen oyuncu olmadi. Razvan Marin Standard Liege’de iyiydi, Ajax’da ise tutmadi ve simdi Cagliari’de oynuyor. Romanya liginin en yuksek satisi olan Dennis Man italya ikinci liginde mucadele eden Parma’da bile duzenli olarak oynayamiyor. Stanciu 28 yasinda ve Slavia Prag’da oynuyor. Brighton’un Hagi’nin takimindan aldigi Tudor Baluta’yi kiralik gittigi takimlarda bile oynatmadilar.Skov olsenin olacağını sanmıyorum hoca belli ki santrafor da oynayabilen bir sağ kanat istiyor bu profile en uygun oyuncu da Dennis man
Stanciu gelseydi keşke de 28 yaşında Çekya da oynuyor diye küçümsedigin adamı görseydin Cica ve Stanciuyu beraber izlemek isterdim berkanla beraber rakipler top goremezdiIki rumen oyuncu yeterli. Ben rumen oyuncularin transferlerine pek sicak bakan biri degilim. Son yillarda Chiriches haric yuksek seviyede oynayan bir rumen oyuncu olmadi. Razvan Marin Standard Liege’de iyiydi, Ajax’da ise tutmadi ve simdi Cagliari’de oynuyor. Romanya liginin en yuksek satisi olan Dennis Man italya ikinci liginde mucadele eden Parma’da bile duzenli olarak oynayamiyor. Stanciu 28 yasinda ve Slavia Prag’da oynuyor. Brighton’un Hagi’nin takimindan 3 milyona aldigi Tudor Baluta’yi kiralik gittigi takimlarda bile oynatmadilar.
Morutan ve Cicaldau bize yazilmaya basladiginda bir rumen gazeteci Tivibu spor’a konusup Romanya liginin seviyesini zaten ozetlemisti.