Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
Yani maaşın yüzde seksenini Real mi verdi? Böyleyse hiç imkansız değil.Bild Gazetesine göre, Frankfurt gecen ona kiraladiginda senelik 10 milyon brüt maasinin 2 milyonunu ödeyecek diyorlardi.
Yani maaşın yüzde seksenini Real mi verdi? Böyleyse hiç imkansız değil.Bild Gazetesine göre, Frankfurt gecen ona kiraladiginda senelik 10 milyon brüt maasinin 2 milyonunu ödeyecek diyorlardi.
2 milyon euro tam 30 milyon TL o da şimdilik. Kulübün avrupa ligi hariç euro geliri neredeyse sıfır iken bu paraları artık veremeyiz. Daha bugün 15 tl euro üstelik, 1 ay sonra belki 17 olacak. Bi oyuncuya verilecek maksimum senelik ücret artık 1 milyon euro olmalı.Yani maaşın yüzde seksenini Real mi verdi? Böyleyse hiç imkansız değil.
bjk-barca-pjanic olayi gibi isteYani maaşın yüzde seksenini Real mi verdi? Böyleyse hiç imkansız değil.
Jovic istiyoruz.Gedsonu isteyen yok galiba kimse Gedson yazmiyor Berg denilrn cocugu yaziyo herkes
Diagne gitti, Mohamed satıldı dersek. Forvet olarak sezon başında ismi bizimle anılan Darly Dike mı yoksa Botheim'i mi tercih ederdin? Ben bizim lige baktığımda fizik güç olarak Emenike etkisi de yaratabilecek Darly Dike taraftarlar tarafından daha çok beğenilir diye düşünüyorum ama sanki oyun aklı, ilk dokunuş, alt yapısının daha iyi olması nedeniyle bize Botheim'in daha çok katkı sağlayacağını düşünüyorum.Ykürek herifleri önermeyelim Berg falan
Tanimiyorum kendisiniJovic istiyoruz.
Bu takıma bir lider lazım. Gedson gelsin ama bir adama daha ihtiyaç var. Transfermarkt da doğru yazıyorsa Teji Savanier’in sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış. İhtiyacımız olan bir adam. Ayrıca lider bir oyuncu.
2 milyon brüt zaten 1.5 netten az yapıyor. Bu herif eskisi gibi mi asıl soru işareti o bence. Yoksa UEFA'yı karısı yapan Jovic için 1.5m para değil, verecek durumumuz da eminim vardır.2 milyon euro tam 30 milyon TL o da şimdilik. Kulübün avrupa ligi hariç euro geliri neredeyse sıfır iken bu paraları artık veremeyiz. Daha bugün 15 tl euro üstelik, 1 ay sonra belki 17 olacak. Bi oyuncuya verilecek maksimum senelik ücret artık 1 milyon euro olmalı.
Berg falan uğraşacağımıza keşke 0.5+1 yıllık kontratla getirsek, futbolu bizde bıraksa. İş yapmama ihtimali yok sonrasında da teknik ekibe geçiş yapar.