GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 19

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
540,9K
Sayfa
19/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan jovic onceden takip ediyodu bizi diyom,ben hatırlıyorum boyle biseyi.siz niye bana inanmiyosunuz

Ykürek herifleri önermeyelim Berg falan
Diagne gitti, Mohamed satıldı dersek. Forvet olarak sezon başında ismi bizimle anılan Darly Dike mı yoksa Botheim'i mi tercih ederdin? Ben bizim lige baktığımda fizik güç olarak Emenike etkisi de yaratabilecek Darly Dike taraftarlar tarafından daha çok beğenilir diye düşünüyorum ama sanki oyun aklı, ilk dokunuş, alt yapısının daha iyi olması nedeniyle bize Botheim'in daha çok katkı sağlayacağını düşünüyorum.

şampiyon olabileceğimizi zannetmiyorum bu yıl, Jovic gibi büyük isimler doğru olmaz ligin geri kalanı için bence zaten alamayız orası ayrı dünya ismi geçiyor diye yazıyorum, UEL'de zaten ne kadar ilerleyebiliriz ki. Gedson gibi kritik hamleler yapabiliriz bonservisiyle almak kaydıyla. Forvet işini adam akıllı çözmek lazım yaz aylarında. Feghouli ve Babel'in sözleşmeleri bitince elimiz rahatlar ve 2-3 tane genç oyuncuyla ileri hattı hallederiz.

Bu takıma bir lider lazım. Gedson gelsin ama bir adama daha ihtiyaç var. Transfermarkt da doğru yazıyorsa Teji Savanier’in sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış. İhtiyacımız olan bir adam. Ayrıca lider bir oyuncu.

Bu takıma bir lider lazım. Gedson gelsin ama bir adama daha ihtiyaç var. Transfermarkt da doğru yazıyorsa Teji Savanier’in sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış. İhtiyacımız olan bir adam. Ayrıca lider bir oyuncu.
melo.webp

2 milyon euro tam 30 milyon TL o da şimdilik. Kulübün avrupa ligi hariç euro geliri neredeyse sıfır iken bu paraları artık veremeyiz. Daha bugün 15 tl euro üstelik, 1 ay sonra belki 17 olacak. Bi oyuncuya verilecek maksimum senelik ücret artık 1 milyon euro olmalı.
2 milyon brüt zaten 1.5 netten az yapıyor. Bu herif eskisi gibi mi asıl soru işareti o bence. Yoksa UEFA'yı karısı yapan Jovic için 1.5m para değil, verecek durumumuz da eminim vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt