GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 40

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
541,5K
Sayfa
40/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismi ilk bizle çıktığında dizinde yarım metrelik ameliyat izi olan bi fotoğrafı vardı, ordan belliydi adamın ayak hidrolik , gece yatarken çıkarıyor bı ayağını

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Transfermarkt’a gore gecen sezon hic sakatlik yasamadi
boey konusunda sakat adamı bize çaktıkları heralde netleşmiştir öyle topçuyu 1 milyona insana babası bırakmaz
Soppy’i 2 milyona Udinese’ye, Rutter’i ise 750 bin euro’ya Hoffenheim’a sattilar. 15 milyona aldiklari Niang’i da bonservissiz Bordeaux’a biraktilar. Kaldi ki Boey gecen sezon hic sakatlik yasamamis, bilemedim yani.

Son düzenleme:

Soppy’i 2 milyona Udinese’ye, Rutter’i ise 750 bin euro’ya Hoffenheim’a sattilar. 15 milyona aldiklari Niang’i da bonservissiz Bordeaux’a biraktilar. Kaldi ki Boey gecen sezon hic sakatlik yasamamis, bilemedim yani.
sol dizinden çocuk aldırmış gibi bir ameliyat izi var ona istinaden söyledim ben :)
Edit: transfermarkt denilen siteye ifrit oluyorum , fenerbahceorg pasif kalır yanında, fb galibiyetlerinden sonra milyonlarca paylaşım yapıyor

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok samimi söylüyorum bizim bu mustafa, diagne ve halil den biri hatta 2si forvetteyken bunların arkasına buruno fernandez,de bruyne hatta haginin en iyi halini koysak bu oyun kurucular maksimum 5 6 asist yapabilir.O derece berbat bir forvetlerimiz varken neden hiç forvet ismi geçmiyor

Çok samimi söylüyorum bizim bu mustafa, diagne ve halil den biri hatta 2si forvetteyken bunların arkasına buruno fernandez,de bruyne hatta haginin en iyi halini koysak bu oyun kurucular maksimum 5 6 asist yapabilir.O derece berbat bir forvetlerimiz varken neden hiç forvet ismi geçmiyor
2018-2019 devre arasinda fatih hoca bir merkez forvet istedi,bi de gezen forvet.boyle demişti hoca ama almadilar.yine aynisini istiyo bence

Ezbere konuşurlar boşver hocam. O mantıkla hiç ucuz genç alınamaz o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt